Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, "Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır.

09.04.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, "Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır. Diğer 4 arkadaşımız Oktay Çanak, İhsan Şener, Nilgün Tomakin ve Şakir Çoban'la birlikte Ordu bir kez daha Ankara'da güçlü şekilde temsil edilecektir" dedi.

Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Numan Kurtulmuş'un Ordu'dan 1. sıra aday olmasının Ünye başta olmak üzere Ordu ili açısından büyük bir şans olduğunu, bu durumun Ünye ve Ordu teşkilatlarında coşku ve heyecanla karşılandığını söyledi.

Ünyeli hemşehrileri Kurtulmuş'un Ordu'dan aday olmasının teşkilatta büyük bir sevinç ve övünç kaynağı olduğunu ifade eden Ergün, şunları dile getirdi:

"Ünye ve Ordu kamuoyunun da aynı sevinci ve hassasiyeti paylaştığına inanıyorum. Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Ordu için bir şans olacaktır. Diğer 4 arkadaşımız Oktay Çanak, İhsan Şener, Nilgün Tomakin ve Şakir Çoban'la birlikte Ordu bir kez daha Ankara'da güçlü şekilde temsil edilecektir. Numan Beyin adaylığı, Ünye'mize, Ordu'muza ve ülkemize hayırlı olsun. Kendisinin daha üstün görevlere gelmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Ergün, seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladıklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement