Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

21.04.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, kentte görev yapan basın mensuplarıyla düzenlenen toplantıda biraraya geldi.

Bir otelde düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Erdener Can, İl Kadın Kolları Başkanı Saime Aydoğan, Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ile partililer katıldı.

Turan, burada yaptığı konuşmada, kentte seçim çalışmalarına başladıklarını, ilçe teşkilatları ve parti üyeleri ile görüştüklerini söyledi.

Yaptıkları program kapsamında kentteki yöneticileri ziyaret ettiklerini, esnafların sorunlarını dinlediklerini anlatan Turan, "Dün yaptığımız toplantı ile aday tanıtımımızı gerçekleştirdik. Dün itibariyle resmen süreci başlatmış olduk. Hergün çeşitli görüşmelerimiz var. Bildiğiniz gibi her seçim dönemi renkli çalışmalara sahne olur. Beni zamanla tanıyacaksınız, ben bu makamların bugün var yarın yok olduğunu bilen bir kardeşinizim. Vekillikmiş, bakanlıkmış gelir geçer. Dünyayı da dolaşsak gezsek mezarımızın olacağı yer Çanakkale. Eğer buradaki insanlar bize iş yapmadın derse, telefonuma çıkmadın derse, mahçup olacağımız şeyler söylerlerse bunlar bizim için problemdir. Ama görevlerimiz bitince arkamızdan iyi adamdı, kardeşimizdi, bizimle ilgilenirdi derlerse en büyük bahtiyarlık budur diye düşünüyorum. Ben buraların çocuğuyum ve buralardan da kopmayacağım inşallah. Vekil olurum yada olamam, bu bir tarafa. Ben Çanakkaleliyim. Bu topraklara benim borcum var" dedi.

Konuşmanın ardından kentte görev yapan gazeteciler Bülent Turan'a seçim çalışmaları ve projeleri hakkında sorularını iletti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement