Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Adem Yeşildal, "Türkiye'deki huzuru bozmak isteyen gruplar çoğaldı.

21.04.2015 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili adayı Adem Yeşildal, " Türkiye'deki huzuru bozmak isteyen gruplar çoğaldı. Bu seçim sıradan bir seçim değil" dedi.

Yeşildal, Yayladağı Belediyesi ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından Kulaç Mahallesi'nde bulunan Hasan Efendi Türbesi'de düzenlenen programda, Yayladağı'na yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.

Yayladağı'nın kendisi için çok önemli olduğunu dile getiren Yeşildal, "Her zaman partimizin yanında olan Yayladağılıları unutmayacağız. Yayladağı'nın büyük sorunu olan hastane sorununu çok yakında ortadan kaldırıyoruz. Yayladağı- Antakya karayolunun duble yol yapım işi kısa sürede bitecek. Türkiye'deki huzuru bozmak isteyen gruplar çoğaldı. Bu seçim sıradan bir seçim değil. Desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan da programa katılan davetlilere teşekkür ederek, Yayladağı için çok önemli projeleri olduğunu kaydetti.

Programa, AK Parti İlçe teşkilatı, gençlik kolları üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve kanaat önderleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement