Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Adana Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Mehmet Şükrü Erdinç'in merkez Yüreğir ilçesinde seçim bürosu açıldı.

26.04.2015 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana Milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Mehmet Şükrü Erdinç'in merkez Yüreğir ilçesinde seçim bürosu açıldı.

AK Parti Adana İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Yüreğir ilçesi Kozan Yolu üzerindeki açılışa AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekilleri Necdet Ünüvar, Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, milletvekili adayları, ilçe başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Mehmet Şükrü Erdinç, açılışta, hükumetin Adana'ya 13 yılda 17.5 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti. Erdinç, yatırımların en büyüklerinden biri olan şehir hastanesinin Yüreğir ilçesine yapıldığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Her alandan hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bizim derdimiz bu. Bakın 30 Mart'ta bir seçim geçirdik. Yüreğir'de AK Parti kazandı. Aslında AK Parti değil millet kazandı. Millet kazandığı için yatırımlar, burada AK Parti eliyle milletin hizmetine sunuluyor. Ama Seyhan'da, Çukurova'da, Sarıçam'da, Büyükşehir'de AK Parti kazanmadı. Aslında kazanmayan, kaybeden AK Parti değil. Kaybeden Adana. Hepiniz görüyorsunuz. Vatandaşa hizmet etmesi gerekenler, Yüreğir'e hizmet etmesi gereken Büyükşehir Belediyesi, Seyhan'a hizmet etmesi gerekenler, Çukurova'ya hizmet etmesi gerekenler, Adana'nın 15 ilçesine hizmet etmesi gerekenler nelerle uğraşıyorlar? Yok karnavallarla, yok festivallerle. Sizlerin parasını nerelere harcıyorlar. Ayrıca bir hadsizlik yapıyorlar. Sizin gönül adamınız, sizin en sevdiğiniz insan, Cumhurbaşkanımıza hakaret ediyorlar. Bu hadsizlere 7 Haziran'da haddini bildirmeye var mıyız? Hepinizden Allah sizden razı olsun."

Daha sonra seçim bürosunun açılış kurdelesini, AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, milletvekili adayları ile davetliler kesti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement