Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AYDIN (AA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları çerçevesinde Kuyucak Pamukören Mahallesi'nde bulunan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli vatandaşları ziyaret etti.

28.04.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN (AA) – AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili adayı Zeynep Karahan Uslu, seçim çalışmaları çerçevesinde Kuyucak Pamukören Mahallesi'nde bulunan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki engelli vatandaşları ziyaret etti.

Engelli vatandaşların yaptığı el işi çalışmalarını inceleyen Uslu, onlarla birlikte tepsi kaplaması yaptı.

Burada açıklamalarda bulunan Uslu, engelli vatandaşların kendi yaptıkları el işi ürünleri kermeste satıp Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden ailelere bağışladıklarına işaret etti. Engelli vatandaşlarla gurur duyduklarını kaydeden Uslu, "Onların el emekleri, göz nurları olan çalışmalarını, hayata kattıkları değeri paylaşmaktan ayrıca büyük gurur duyuyorum. Her biri kendi emeği ile bir eser ortaya koymuş. Bunları kermeste satıp Soma mağdurlarına bağışlamışlardır. Bu kampanyaya desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Onları engel tanımayan bu yürekleri takdire şayandır. Bizlerinde burada kalan vatandaşlarımıza desteklerimiz artarak devam edecek" dedi.

Ak Parti hükumetlerinin bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet götürme gayreti içinde olduğunu söyleyen Uslu, yurt genelinde uygulamaya konulan "umut evleri" projesiyle engelli vatandaşların aile ortamında hayatlarını sürdürme imkanı bulacağını ifade etti.

"Biz bir olduktan sonra bu oyun bozulur"

Uslu, daha sonra, partisinin ilçe teşkilatı, belediyeyi ve esnafları ziyaret etti.

Esnafla sohbet edip sorunlarını dinleyen Uslu, Türkiye'yi yeniden koalisyonlarla yönetilmeye mahkum edilerek büyük bir oyunun parçası haline getirilmeye çalışıldığını kaydetti.

Kuyucaklıların oynanan oyunları bozacağına inandığını ifade eden Uslu, şunları söyledi:

"Birileri bir kez daha büyük oyunlarını bu milletin üzerinde ve Kuyucak'ın üzerinde denemek istiyor. Ancak biz bir olduktan sonra, biz milletimizle sırt sırta, omuz omuza verdikten sonra bu oyunlar bozulur. Bu oyunları geçmişte bozduk bir kez daha bozarız inşallah. Gördüğümüz üzere Türkiye bir kere daha 'Siz hepiniz, Biz tek' diyerek karşılarında durduğumuz dönemde, üstü örtük bir biçimde tüm muhalefet partilerin ittifakıyla koalisyon formülüne itilmek isteniyor. Hakikaten herkesin kendine sorması lazım. Elini vicdanına 'koyup biz ne istiyoruz?' diye düşünmesi lazım. Kuyucak bu düşünceyle baş başa kalıp Kuyucak'ın geleceğini hangi formülde birleşmek lazım diye bir duruş sergilemesi lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement