Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk, Kırıkhan ve Hassa bölgelerinde başlatılan arazi toplulaştırma projesinin uygulama başlamasıyla büyük bir sorunun çözüme kavuşacağını belirtti.

02.05.2015 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hatay Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Öntürk, Kırıkhan ve Hassa bölgelerinde başlatılan arazi toplulaştırma projesinin uygulama başlamasıyla büyük bir sorunun çözüme kavuşacağını belirtti.

Kırıkhan ve Hassa ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Öntürk, yaptığı konuşmada, günümüze kadar uygulanan Fransız dönemi kadastrosunun büyük problemler oluşturduğunu söyledi.

İki yıl önce başlayan ve tamamlanma aşamasına gelen tapulaştırma projesiyle herkesin kendi mülkiyetine sahip olacağını ifade eden Öntürk, şöyle devam etti:

"Hibe projelerinden faydalanacak insanların tapu sıkıntısı çözüme ulaşacak, tarla sahipleri kendi arazilerine istedikleri ürünü ekip, istediği destek ve hibe kredisini alabilecek. Seçimlerde AK Parti'nin yeniden iktidara gelmesiyle ova çiftçisinin sorunlarının çözümü devam edecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement