Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

02.05.2015 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili adayı Mustafa İsen, Söğütlü 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bir tekstil fabrikasını ziyaret etti.

İsen, burada yaptığı konuşmada, şehrin kuzey bölgesindeki ilk OSB'nin Söğütlü'de kurulduğunu söyledi.

Fabrikalarda bölge halkının istihdam edildiğini belirten İsen, şöyle konuştu:

"Bu fabrika önemlidir. İşçi kardeşlerimiz çalışacak, fabrikayı, makinalarını koruyacak, kollayacak, iş üretmesi halinde kendisi de kazanacak, patronu da kazanacaktır. Eskiden iş için uzak illere, ülkelere ailelerinden koparak gidiliyordu. Bugün ise artık evlerinin kapısına kadar servisler geliyor, bunun kıymetini bilmeniz gerekir. Artık bir evde tek kişi değil, 2-3 kişi çalışıyor, OSB'de fabrikalar yükseldikçe iş istihdamları da çoğalacaktır, ailelerde ekonomik olarak yükselecektir."

İsen, fabrikalarda kalifiye ara eleman sıkıntısı olduğuna vurgulayarak, "Bunun içinde çalışanlar ve çalışmak isteyen gençlerimiz mutlaka belediyeler ve halk eğitim merkezlerinin kurslarına katılsınlar. Şahsıma gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz destek için sizlere teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Fabrikanın yönetim kurulu başkanı Mustafa Tunç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Fabrikamız, OSB'de ilk kurulan ve işçi istihdam eden fabrikadır, bugün bini aşkın işçi çalıştırmaktayız. Sakarya'nın her ilçesinden, mahallesinden servislerimizle işçi getirmekteyiz. Yurtdışına ihracatlarımız devam etmektedir" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement