Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, seçim çalışmaları kapsamında Bayramiç ilçesini ziyaret etti.

02.05.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale Milletvekili Adayı Bülent Turan, seçim çalışmaları kapsamında Bayramiç ilçesini ziyaret etti.

Turan, ziyaretinin ilk bölümünde AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra muhtarlarla görüşüp sorun ve sıkıntılarını dinleyen Turan, kendisine iletilen bilgileri değerlendirdi.

Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtar bile olamayacağının ifade edildiğini ancak kendisinin şu anda Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olduğunu ifade eden Bülent Turan, "İyi işler yapmasaydık, bu millet bizi niye taşısın. Milletin Bülent Turan'la Tayip Erdoğan'la ne işi olsun. Ama biz millete rağmen bir iş yapmadık" dedi.

Turan, yeni dönemde muhtarlarla her ay yada belli dönemlerde toplanacaklarını belirterek, "Sizlere daha fazla hizmet verebilmemiz için oyumuzu artırmalıyız. Şimdiki oy oranımızın ve milletvekili sayımızın üzerine çıkmalıyız ki, daha fazla söz sahibi olalım. Oy oranımız milletvekili sayımız düşerse nasıl daha fazla hizmet getirebiliriz ki" diye konuştu.

Bülent Turan, daha sonra Bayramiç Belediye Başkanı Sadettin Arslan'ı makamında ziyaret etti.

Buradan Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un çocukluk yıllarının geçtiği sokağa giden Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ersoy'un İstanbul Fatih'te değil, Bayramiç'te doğduğunu söyledi.

Ersoy'un doğup büyüdüğü çocukluğunun geçtiği bir alanda olduklarını anımsatan Turan, şunları kaydetti:

"Tarih kitaplarında her ne kadar Mehmet Akif'in doğduğu yer Fatih, çocukluk yıllarının geçtiği yer Bayramiç denilse de elimizdeki resmi belgeler nüfus kayıtları, hepsi bize Mehmet Akif'in babasının imamlık için geldiği Çanakkale'mizin Bayramiç ilçesinde bu evde, doğduğu ve büyüdüğünü, ilk eğitimini burada aldığını söylüyor. Sonra babasının tayininin çıkıp Anadolu'nun başka yerlerine gittiğini biliyoruz. Fakat Mehmet Akif'in Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde doğduğu resmi kayıtlarda herkesin bildiği bir gerçek."

Turan ve beraberindeki heyet daha sonra Çırpılar köyündeki çiftçi cemiyetine katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement