Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu, "Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır. Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran'da sandıkta verecektir" dedi.

04.05.2015 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Yılmaz Hocaoğlu, "Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır. Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran'da sandıkta verecektir" dedi.

Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Canik ilçesinde bulunan Gaziosmanpaşa, Yavuzselim, Karşıyaka- Hasköy minibüsçü derneklerini ziyaret etti. Derneklerin yöneticileri ve minibüs esnafıyla sohbet eden Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye destek istedi.

"AK Parti'ye karşı masa başında kurgulanmış ittifaklar görüyoruz" diyen Yılmaz Hocaoğlu, şöyle konuştu:

"Siyaset masa başında operasyonla değil, milletle yapılır. Masa başında kurgulanan koalisyon senaryolarına karşı milletimiz gereken cevabı 7 Haziran'da sandıkta verecektir. AK Parti iktidarı ile birlikte hem fiziki yatırımlar yapılırken hem de insan hakları ve hukuk alanında restorasyon dönemi yaşandı. 7 Haziran seçimlerinde yeni Türkiye'nin temeli atılacak. Oradan çıkacak parlamento yapısıyla Türkiye yeni anayasasını oluşturacak. Ekonomimiz güçlendi, yasaklar kalktı. Türkiye daha müreffeh ve özgür bir ülke haline geldi. Aynı zamanda güçlenen Türkiye, dünya mazlumlarının umudu oldu. Geçmiş dönemlerde çok büyük sıkıntılar yaşadık. Özellikle koalisyon dönemlerde oluşan kaos ülkemize büyük zarar verdi. Tüm bu olumsuzlukları artık geride bıraktık. Ülke olarak elde edilen kazanımlarımızı kaybetmek istemiyoruz. Yeniden koalisyon dönemlerinin karanlık günlerine geri dönmek istemiyoruz."

Türkiye'nin 7 Haziran seçimleriyle en önemli bir viraja geldiğini belirten Hocaoğlu, konuşmasını şöyle tamamladı:

"7 Haziran 2015 milletin tercihini ve nihai kararını ortaya koyacağı seçimdir. AK Parti ne kadar güçlü bir şekilde Meclis'e girerse, sizler de o kadar güçlü bir şekilde temsil edilmiş olursunuz. Bu seçimde önceki seçimlerden farklı olarak şunu istiyoruz; Sizlerin bir oyunuz vardı verdiniz, yüzde 49 oy aldık. Şimdi ise sizin bir oyunuz yetmez, eşiniz, dostunuz, komşunuz, arkadaşınızdan bir emanet oy isteyeceksiniz. İnşallah yüzde 55 hedefimize ulaşacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement