Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, "Halkımızın, kaynağı ve nasıl yapılacağı belli olmayan vaatlere karnı tok" dedi.

05.05.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, "Halkımızın, kaynağı ve nasıl yapılacağı belli olmayan vaatlere karnı tok" dedi.

Alanya'da milletvekili adayı Ercan Mekteplioğlu ve AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu ile seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Köse, Mahmutlar Sanayi Sitesi, Oba ve Konaklı esnafı ile Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği'ni de ziyaret ederek, sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Köse, genel seçimlerin neticesinin sahada belli olduğunu belirterek, AK Parti'nin yine iktidar olacağını yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların teveccühünden görebildiklerini vurguladı.

Köse, kamuoyunda seçim sonucu ile ilgili merak edilen hususların, HDP'nin barajı aşıp aşamayacağı ve muhalefet parti liderlerinin koltuklarını koruyup koruyamayacakları olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

"Onlar da seçimin sonucunu tahmin ediyorlar. 'Acaba koltuğumuzda oturabilir miyiz?' düşüncesi ile afaki, uçuk vaatlerde bulunuyorlar. Ama bunların kaynağı noktasında ne bir kaynak gösteriliyorlar ne de nasıl yapılacağını anlatabiliyorlar. Devlet yönetmek ciddiyet ister. O ciddiyetin gösterilmesi gerekir. Vatandaşa bir vaatte bulunuyorsanız bunu nasıl yapacağınızı ifade etmeniz gerekiyor. Çok soyut söylemlerle afaki ifadelerle bunları söylerseniz hiç kimse sizi ciddiye almaz."

"Halkımız istikrar istiyor"

Geçmişte siyasi arenada otomobil ve evlerin vaat edildiğini ancak iktidara gelindikten sonra bu sözlerin hiçbirinin tutulmadığını hatırlatan Köse, bunların aynısının Antalya'da da görüldüğünü belirtti.

Köse, önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın "Belediye başkanı olursam 100 bin kişiye iş vereceğim", "Herkese bedava elektrik vereceğim" dediğini belirterek, "Göreve gelince tüm bunları unuttu, inkar etti. Bunlar gibi birçok vaadi vardı ama hiçbirini gerçekleştirmedi. Halkımızın, kaynağı ve nasıl yapılacağı belli olmayan vaatlere karnı tok. Halkımız istikrar istiyor. Halkımız 12 yıldır hızla büyüyen Türkiye'de büyümenin devam etmesini istiyor" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement