Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

09.05.2015 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürdü.

Orman Tarım ve Çevre Çalışanları Birliği Derneği'nde düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımlarla halkın refah seviyesinin arttığını söyledi.

Gazipaşa'dan Kaş'a tüm yerleşim yerlerini ziyaret etmeye çalıştığını belirten Köse, öncelikli talebin ulaşım alanında olduğunu dile getirdi. Bu nedenle eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın Antalya için şans olduğunu kaydeden Köse, şöyle konuştu:

"Bakanımız şehrimize birçok proje ile geldi ve bunların önemli bir bölümü ulaşım alanında. Antalya merkez, ilçeler, köyler ve şehirlerarası ulaşım konusunda halkımızın tüm beklentileri bu dönemde karşılanacak. Biz 13 milletvekili adayı bir araya gelsek, bakanımızın yaptığı hizmeti yapamayız. Onun için kim nereli nereden aday olmuş diye sormak yerine, 'Benim şehrime, benim ilçeme en fazla hizmeti kim getirir?' diye düşünmek gerekir."

Muhalefetin vaatlerini eleştiren Köse, verilen vaatler için ise kaynak gösterilemediğini söyledi. Muhalefetin ekonomiden anlamadığını iddia eden Köse, "Toplumun her kesiminin gelir seviyesini yükselterek, milli geliri artırarak ülkeyi ekonomik anlamda güçlendirerek bunu yapabilirsiniz. Projeler ortaya koyarak, yatırım yaparak bunları gerçekleştirirsiniz. Boş vaatlerle halkımızı kandıramazlar. Halkımız güçlü bir Türkiye için istikrardan yana tercihini kullanacaktır" dedi.

Sena Nur Çelik

Gazipaşa'da seçim çalışmalarını sürdüren Sena Nur Çelik ise Çimenbağ, Üçkonak ve Esenpınar'da mahalle toplantılarına katıldı ve bazı vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Türkiye'nin AK Parti'nin projeleriyle çağ atladığını kaydeden Çelik, Gazipaşa'da 75 yataklı Gazipaşa Devlet Hastanesi, Alanya-Gazipaşa yolunun 63 kilometrelik kısmının bölünmüş yol olarak tamamlanması gibi projelerin uygulandığını kaydetti. Çelik, "Dirgah Limanı ve Balıkçı Barınağı ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Gökçeler Barajı'nın yapımına başlandı" dedi.

AK Parti'nin bugüne kadar kadının toplum hayatında hak ettiği konuma ulaşması için önemli düzenlemeler yaptığını ifade eden Çelik, çalışan annelerin hayatını kolaylaştırıcı birçok yeniliğin de hayata geçirildiğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement