Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam etti.

13.05.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam etti.

AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen "7 Haziran Seçimleri ve AK Parti" konulu söyleşiye katıldı.

Siyasette çok çalışmanın yeterli olmadığını belirten Köse, ekip içinde kardeşlik ve muhabbet olması gerektiğini dile getirdi. Makamların geçici, bırakılan eserlerin kalıcı olduğunu kabul eden bir  siyasi anlayışa mensup olduklarını vurgulayan Köse, "Bunun için bizim yerel yönetimlerde ve merkezi hükümette tek bir gayemiz var. Halkımıza hizmet. Bunun en iyi şahidi sizlersiniz" dedi.

Türkiye'nin artık kendi tankını, savaş gemisini, insansız hava aracını yaptığını anlatan Köse, "Milli olmak dışa bağımlılıktan kurtulmaktır. Lafla milliyetçilik olmaz. Milliyetçilik, kendi savunma sanayini üreterek, ülkeni İsrail'in teknolojisinden kurtararak olur" diye konuştu.

Ülkeye hizmet eden herkesin kendileri için değerli olduğunun altını çizen Köse, şöyle devam etti:

"Kimsenin siyasi kimliğine, diline, dinine bakmıyoruz. Ülkemiz için şehrimiz için taş üstüne taş koyan, bizim için değerlidir. Biz birliğimizi korursak, el ele verirsek, ülkeye hizmet için çalışır ve ülkeye hizmet edenlerin yanında olursak, yarınlarımız çok daha iyi olacak. Çocuklarımıza, torunlarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak için 7 Haziran seçimlerinde halkımızın en doğru kararı vereceğine inanıyorum."

Milletvekili adayı İbrahim Aydın

AK Parti Antalya milletvekili adayı İbrahim Aydın, ilk seçim bürosunu Çallı Kavşağı'nda açtı. İl Başkanı Rıza Sümer, milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış, miting havasında geçti.

Aydın, istikrarın devamı, daha güçlü Türkiye ve daha gelişmiş Antalya için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Seçim bürolarının ilkini Antalya merkezde açtıklarını belirten Aydın, yarın Manavgat'ta, 15 Mayıs'ta da Alanya Mahmutlar'daki seçim bürolarının açılışını yapacaklarını bildirdi.

Milletvekili Enç

AK Parti Antalya Milletvekili ve milletvekili adayı Gökçen Özdoğan Enç, esnaf ve vatandaşlarla görüştü, ev ziyaretlerinde bulundu.

Enç, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 12 yılda önemli mesafeler katettiğini ve hayal gibi görünen hedeflere ulaştığını vurguladı. Güçlü Türkiye'ye dair çok daha büyük hedefler olduğunu belirten Enç, şöyle konuştu:

"Antalyalı hemşehrilerim yerel seçimlerde CHP'ye ve Akaydın'a gereken dersi sandıkta verdi. Arazi tasarrufu için cenazeleri krematoryumda yakmayı planlayan, 'Başörtüsü irtica kokan bir dayatma' diyen, Kur'an'a hakaret edip, İncil dağıtımına destek veren, düzenlediği bira festivalinde gençlerimizi alkol kullanımına teşvik eden bir zihniyeti Antalya nasıl sandığa gömdüyse sadece seçim kazanmak için laf olsun diye konuşanlara 7 Haziran'da gereken cevabı verecek ve onları yine sandığa gömecektir."

Milletvekili adayı Uslu

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Atay Uslu, Finike Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek moral verdi.

Hastane personeliyle sohbet eden ve yeni yapılacak hastane ile ilgili bilgi veren Uslu, polikliniklerdeki vatandaşlara da geçmiş olsun dileğinde bulundu.

AK Parti hükümetlerinin sağlıkta çok önemli projelere imza attığını belirten Uslu, şöyle konuştu:

"AK Parti döneminde sağlıkta önemli atılımlar gerçekleştirdik. Kişi başına düşen doktor sayısı, hemşire ve hasta bakıcı sayısı arttı. Artık helikopter ambulanslarımız var. Acil hastalarımızı ilçelerimizden, Antalya'daki Araştırma Hastanesi ve Tıp Fakültesi Hastanesine hızlıca ulaştırılıyor. Türkiye sağlıkta o kadar gelişti ki ambulans uçaklarımız var. Hem İstanbul'a hem de Ankara'ya diğer illerimizden hasta naklediyoruz ve hatta yurtdışından acil tedaviye ihtiyacı olan Türk vatandaşlarımız ve soydaşlarımızı Türkiye'ye hızlı bir şekilde naklediyoruz. Bir cihan devleti olma yolunda ilerleyen yeni Türkiye işte budur."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement