Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında Dinar merkez ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

18.05.2015 18:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında Dinar merkez ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlk olarak Dinar merkez ve köylerinde bulunan sulama sorunlarının gündeme geldiği toplantıya katılan milletvekili adayları burada muhtarları dinledi.

Özkaldı, toplantıda yaptığı konuşmada, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte Dinar'a milyonlarca liralık büyük yatırımların yapıldığını ve yapılmaya da devam edeceğini söyledi.

Köy muhtarlarının sorunlarını dinlediklerini belirten Özkaldı, "Bin günde bin gölet projesi kapsamında Dinar'da birçok çalışmamız oldu. Saz ovası kapalı sulama sisteminde yaşanan sorunları çözeceğiz. Dombay Ovası kapalı sulama sistemi projesi bitmek üzere, budayakın zamanda yapılacaktır" dedi.

Özkaya ise Dombay Ovası olarak adlandırılan bölgede 100 bin dekar arazi olduğunu ve bu arazinin bir bütün olarak görülmesi için yetkili mercilere başvurulduğunu dile getirdi.

Sulama projelerinin baştan en sağlam ve sağlıklı bir şekilde yapılmasının en doğru yol olduğunu ifade eden Özkaya, "Öncelikle ismi Karakuyu sulaması olan projenin isminin Dombay Ovası Kapalı Sulama Sitemi olarak değiştirilmesini istiyoruz. Çünkü Dombay Ovası bir bütün şekilde düşünülüp ona göre proje yapılmalıdır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement