Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Vezirköprü ve İlkadım ilçelerinde devam etti Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında önce Vezirköprü ardından İlkadım ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

22.05.2015 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Fuat Köktaş, seçim çalışmalarına Vezirköprü ve İlkadım ilçelerinde devam etti

Köktaş, seçim çalışmaları kapsamında önce Vezirköprü ardından İlkadım ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

Vatandaşlarla sohbet eden Köktaş, 7 Haziran Genel Seçimleri'nin yeni Türkiye'nin inşasını isteyenlerle eski Türkiye'yi geri getirmek isteyenlerin seçimine dönüştüğünü söyledi.

"Bizler 'İstikrarımız sürsün ülkemiz büyüsün, yeni anayasa, hizmet, yatırım' dedikçe birilerinin ise eski Türkiye'nin özlemi içinde olduğunu görüyoruz" diyen Köktaş şunları kaydetti:

"Eski Türkiye'yi gençlerimiz hatırlamayabilir, koalisyon hükumetleri dönemlerini bilmeyebilir. Bunlar çok uzakta olan günler değildi. Sağlıkta, eğitimde, ulaşımda olduğu gibi diğer her alanda yaşanan sıkıntıları halkımız çok iyi biliyor. Gittiğimiz yerlerde bunları bize anlatıyorlar. Hastane kapılarında yaşadıklarını, kuyruklarda solup giden hayatları milletimiz unutmadı. İşte 13 yıl önce AK Parti iktidarı ile birlikte eski Türkiye'nin bu karanlık günleri geride kaldı. Artık hedefleri olan, insana önem veren, dünyada söz sahibi olan bir Türkiye var. İnşallah önümüzdeki dönemlerde de hedeflerimizi milletimizin desteği ile yakalayıp ülkemizi daha da yukarılara taşıyacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement