Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "Vatandaşa 13 yılda partimizin yaptığı hizmetleri anlatmaya başlıyoruz, unuttuklarımız oluyor onları da vatandaşlarımız bize anlatıyor.

26.05.2015 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, "Vatandaşa 13 yılda partimizin yaptığı hizmetleri anlatmaya başlıyoruz, unuttuklarımız oluyor onları da vatandaşlarımız bize anlatıyor. Bizim en büyük referansımız sizsiniz" dedi.

Kurt, seçim çalışmaları kapsamında İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Gümüşhane Torul Kürtün Derneği'ni ziyaret etti.

Seçimlerin yaklaştığına işaret eden Kurt, tek başına iktidar hedefleri olmayan bazı partilerin AK Parti'ye iftira atmaya başladığını savunarak "Siz bu oyuna gelmeyeceksiniz, bunu çok iyi biliyorum. Bir ayı geçen süredir tüm teşkilatlarımızla adaylarımızla birlikte köy köy geziyoruz. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık" dedi.

AK Parti'nin her zamankinden daha güçlü bir biçimde genel seçimlere girdiğini belirten Hasan Basri Kurt, şöyle konuştu:

"Vatandaşa 13 yılda partimizin yaptığı hizmetleri anlatmaya başlıyoruz unuttuklarımız oluyor onları da vatandaşlarımız bize anlatıyor. Bizim en büyük referansımız sizsiniz. Bu parti sizin davanız ve bu davaya sımsıkı sarılın, 7 Haziran'da da sahip çıkın. Yeni anayasa ve başkanlık sistemi ile Türkiye çok daha büyük adımlar atacak. Özellikle ekonomik alanında büyük gelişmeler yaşayacağız. AK Parti, şarampole yuvarlanmak üzere iken teslim aldığı otomobili yeniden düz yola çıkarttı. Büyük mesafe aldı. Hız yapmaya başladık. Şimdi sizden isteğimiz şu, çalışan tekere birilerinin çomak sokmasına izin vermeyin. Davanıza sahip çıkın. Çünkü AK kadrolar sizin oyunuzu namus bildi ve sizden başka kimsenin önünde eğilmedi."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement