Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Mustafa Köse, Atay Uslu ve Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını sürdürüyor.

01.06.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Mustafa Köse, Atay Uslu ve Sena Nur Çelik seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Konyaaltı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin düzenlediği programa katılan Mustafa Köse, Türkiye tarihi boyunca yapılan yatırımların kat kat fazlasının son 13 yılda yapıldığını söyledi.

Esnaf ve sanatkarın ekonominin bel kemiği olduğunu ifade eden Köse, AK Parti iktidarından önce esnafın halinin içler acısı olduğunu, AK Parti iktidarı döneminde ise esnafın çok iyi koşullarda iş yaptığını kaydetti.

Türkiye'de refah seviyesinin arttığını, refah seviyesi arttıkça halkın da beklentilerinin yükseldiğini belirten Köse, "Eskiden araba örtüleri vardı. İnsanlar arabalarının örtüsünü örter, günlerce o araçlar çalıştırılmazdı. Çünkü arabaya binmek büyük lükstü. Şimdi araba örtüsü mü kaldı. Herkes arabaya binebiliyor, hem de en iyisine" dedi.

Atay Uslu

Atay Uslu da Finike'de Turunçova Sanayi Sitesini ziyaret etti. Turunçova'da dostlarıyla geçmişi yad ederek hasret gideren Uslu, dostlukları unutamadığını söyledi.

Finike ve Kumluca'da ilk defa oy kullanacak 500'e yakın gençle bir araya gelen Uslu, bölge projelerini ve gelecek vizyonunu paylaştı.

Uslu, şöyle konuştu:

"Antalya'mıza çok önemli hizmetler yapılıyor. Ulaştırma Bakanımız Lütfü Elvan, Antalya Milletvekilimiz olacağı için artık bölgenin ulaşım altyapısındaki eksiklikleri de en kısa sürede tamamlanmış olacak. Hızlı tren, 3. havalimanı ile Antalya'mız buluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel Antalya'yı adeta şantiyeye çevirdi.  Şimdi yeni Türkiye yolunda ilerliyoruz. Yeni bir anayasa Türkiye'nin hızına hız katacaktır. Yeni anayasa ile başkanlık sistemi büyük Türkiye'nin sistemi olacaktır."

Sena Nur Çelik

Sena Nur Çelik, Alanya Konaklı'da seçim çalışmalarına devam etti. 500'e yakın esnafı ziyaret ederek seçimlerde destek isteyen Çelik, ekonominin güçlenmesi için istikrarın sürmesi gerektiğini ifade etti.

Koalisyon dönemlerinde esnafın ve vatandaşın büyük sıkıntılar yaşadığını vurgulayan Çelik, "İnsanlarımız eski günlere dönmek istemiyor. 13 yılda her şeyde olduğu gibi turizmde de büyük bir canlanma var. Esnafımızın işlerinin daha da iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz. Her şey çok daha güzel olacak" diye konuştu.

Özgürlüklerin geliştiğini ve refah seviyesinin arttığını da anlatan Çelik, şöyle devam etti:

"Partimizin verdiği en büyük mücadele, milletimizin özgür iradesinin sandığa yansıması için verdiği mücadeledir. Seneler önce nasıl bir Türkiye vardı? Darbelerin olduğu, ezanların yasaklandığı dönemler var. Hükümetlerin icraatlarını engelleyen, onları baskı altında tutan vesayet odakları vardı. Ekonomik istikrarın olmadığı, her sabah zamlarla uyanan, enflasyonun tavan yaptığı bir Türkiye vardı. Bunların hepsini bu ülke yaşadı. Askeri vesayetin gölgesi altında olan bir Türkiye vardı. Milletin iradesine önem verilmeyen bir Türkiye vardı. Gençlerin hayallerinin elinden alındığı bir Türkiye vardı. Bu ülke bu yasakçı zihniyetlerden çok çekti. İnanç özgürlüğü, hak ve hürriyetler baskı altındaydı. Bizler baskıları, eğitimden mahrum bırakılmayı yaşadık. Artık o eski günlere geri dönmek istemiyoruz. Daha demokratik, daha özgür bir Türkiye'ye ancak yeni anayasa ile kavuşabiliriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement