Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Burdur milletvekili adayı Reşat Petek, "Her seçimde gerçekleri gören vatandaşlar AK Parti saflarına geliyor.

04.06.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Burdur milletvekili adayı Reşat Petek, "Her seçimde gerçekleri gören vatandaşlar AK Parti saflarına geliyor. AK Parti inşallah 7 Haziran'da zaferine zafer ekleyecek" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı'nca Yeşilova ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, partisinin 2002 yılında iktidara geldiğini ve o günden bu yana oylarını artırarak iktidarda kalmayı başardığını söyledi.

Her dönemin sonunda yeniden millete giderek sandıkta yetki istediklerini belirten Özçelik, "Milletimiz yapılanlara baktı, diğer siyasi partilere baktı ve dedi ki 'Evet, AK Parti ile yolumuza devam ediyoruz'. Şimdi yine 7 Haziran'da milletin terazisine çıkma vakti" diye konuştu.

Özçelik, 7 Haziran'da yeniden tarih yazarak 4'üncü kez tek başına iktidar olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını kaydetti. Pazar günü Türkiye'nin onlarca yılına değer bir seçim yapılacağını belirten Özçelik, şöyle konuştu:

"Onun için Yeşilova'dan yüksek bir oy bekliyoruz. AK Parti olarak bizler ne zaman yetki aldıysak hesabını millete verdik. Ülkemizin her tarafına hizmet yaptık. Yeşilova'ya da yaptık. Hizmetleri görmek isteyenler Yeşilova Devlet Hastanesi'ne, Değirmendere Göleti'ne gitsin. 200 kişilik pansiyon gitsin. Karaatlı Salda yoluna baksınlar. Dere ıslah çalışmalarını görsünler, kanalizasyon çalışmalarını, kilitli parke çalışmalarını görsünler. Ücretsiz ders kitaplarını görsünler. Bileşim teknolojilerini görsünler. Salda Kayak Merkezi'ne gitsinler."

Özçelik, Salda Gölü'nün çevresinde Ulusal Kamp Alanı yapacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Burdur Milletvekili adayı Petek

AK Parti Burdur Milletvekili adayı Reşat Petek ise genel seçimlere az bir süre kaldığını, milletin sandıklara giderek mührünü AK Parti'ye basacağını kaydetti.

Bu sayede istikrarın süreceğini ve milletin yüzünün güleceğini belirten Petek, "Millet vefalı ve sağduyuludur. Kendisini yapılan hizmetleri unutmaz. Kendisine yapılan haksızlıkları ve zulümleri de unutmaz. Her dönemden sonra millet sandığa giderek kendi kararını ve düşüncesini hak ve özgürlüklerden yana olan partilere vermiştir" dedi.

Petek, milletin 2002 yılından bu yana sandığa giderek AK Parti'ye destek verdiğini anlattı. Bu desteğin 7 Haziran'da da süreceğini vurgulayan Petek, şunları kaydetti:

"Ankara'da iktidar güçlü olursa Türkiye'ye Burdur'a Yeşilova'ya hizmet gelir, koalisyon olursa Burdur'a da Yeşilova'ya da hizmet gelmez. Güçlü bir iktidar çıkacak ki Türkiye'ye yapılan hizmetlerden Burdur'a, Yeşilova'ya ve köylerine de gelsin. Her seçimde gerçekleri gören vatandaşlar AK Parti saflarına geliyor. AK Parti inşallah 7 Haziran'da zaferine zafer ekleyecek. Biz vatandaşın ifade özgürlüğünü ve demokratik haklarını savunduk savunmaya devam edeceğiz."

- Yeşilova MYO önümüzdeki dönem hizmete girecek

Petek, Türkiye'nin AK Parti iktidarında milli sanayiyi kurma noktasında dev adımlar attığını, kendi tankını, insansız hava araçlarını, şimdiye kadar hayal bile edilemeyen denizaltıları ürettiğini dile getirdi.

İktidarları döneminde her bölgeye organize sanayi siteleri kurulduğunu, 650 bin konut yapılarak evsiz vatandaşlara dağıtıldığını, Türksat uydularının uzaya fırlatıldığını, üniversite harçlarının kaldırıldığını anlatan Petek, "Ücretsiz kitapları kim dağıttı? Engellilerin derdine derman olan hangi parti? Engellilerin evlerinde hizmet almasını kim sağladı? Bende söz veriyorum. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Yeşilova Meslek Yüksekokulu önümüzdeki dönem hizmete girecek" diye konuştu.

Petek, Burdur'da 2002 yılında 111 bin 513 olan büyükbaş hayvan sayısının 2014 yılında 207 bin 42'ye, 244 bin 544 olan küçükbaş hayvan sayısının ise 359 bin 428'e yükseldiğini vurguladı.

Mitingin ardından vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

Mitinge, AK Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, Milletvekili adayları İbrahim Ekici ve Kamil Özcan da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement