Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Giresun milletvekili adayı Sabri Öztürk, Yağlıdere ilçesi ve Üçtepe beldesindeki Yeşilpınar ile Hisarcık köyünü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

26.09.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Giresun milletvekili adayı Sabri Öztürk, Yağlıdere ilçesi ve Üçtepe beldesindeki Yeşilpınar ile Hisarcık köyünü ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Öztürk, burada yaptığı konuşmada, Giresun ve Yağlıdere'de AK Parti'ye, en yüksek oranda, Türkiye ortalamasının üzerinde destek vermek suretiyle 4 milletvekili çıkaracaklarına inandıklarını söyledi.

Kendilerinin üzerilerine düşeni yaptığını, takdirin milletin olduğunu dile getiren Öztürk, şunları kaydetti:

"Her siyasi partinin çok değerli adayları var. Milletimizin farklı siyasi görüşleri olabilir ve hepsine saygı duyuyoruz. Hepsini seviyoruz ama milletimizin ortak bir paydada buluşarak istikrarı yakalaması lazım. Tek başına hükümeti yakalaması lazım. Bu hem ekonomik hem siyasi açıdan hem de memleket açısından çok önemlidir."

Öztürk, 7 Haziran seçimlerinde tek başına hükümet oluşamadığını anımsatarak, "Koalisyon çalışmaları tartışmaları sürerken hemen Türkiye düşmanları fırsat bulmuşçasına kahpe saldırılar düzenlediler. İnşallah bundan sonra milletimiz bunlara fırsat vermeyecektir" dedi.

Ziyaretlere, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, AK Parti Yağlıdere İlçe Başkanı Temel Işık, Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement