Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, ilçe teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.

30.09.2015 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Görele İlçe Başkanı Tayfun Emecan, ilçe teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını söyledi.

Emecan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimleri sonrası AK Parti'nin Türkiye genelinde oylarını artıracağını ve güçlü bir şekilde tek başına yeniden iktidara geleceğini söyledi.

1 Kasım seçimlerinin Türkiye genelinde olduğu gibi Görele'de de ayrı öneme sahip olacağını belirten Emecan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü Giresun'un doğu bölgesini kapsayacak bir adaya sahibiz. Yıllardır doğu bölgesinin seçilebilir bir yerde adayı olmadığını söyleyen halkımızın talepleri genel merkez tarafından kabul görmüş ve 2'inci sıra adayı olarak Cemal Öztürk gösterilmiştir. Bizler de teşkilat olarak bütün adaylarımızı tek görüp gece gündüz çalışıp Giresun'da 4-0 hedefini yakalayacağımızı düşünüyorum. Bunun için ise teşkilat olarak çalışacağız."

Emecan, AK Parti Görele İlçe Teşkilatı olarak tüm güçleriyle sahada olacaklarını ifade ederek, "Ülkenin içinde bulunduğu bu zor günlerde halkımızla, milletimizle el ele, gönül gönüle vererek bu seçimde yeni bir zafere, yeni bir destana imza atacağız. Ülkeyi yeniden huzurlu ve güvenli bir ülke haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement