Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve beraberindeki heyet, 1 Kasım genel seçimleri kapsamında ilçede bulunan öğrenci evlerini ziyaret etti.

09.10.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve beraberindeki heyet, 1 Kasım genel seçimleri kapsamında ilçede bulunan öğrenci evlerini ziyaret etti.

AK Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili adayı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu, ziyaretlerde, eğitim ve öğretim hayatını bitiren gençlere yapılacak olan hibe ve desteklerle, kendi iş yerlerini kurma fırsatı vereceklerini dile getirdi.

13 yıllık iktidarları boyunca gençleri her daim önemsediklerini aktaran Babaoğlu, "Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun geçtiğimiz günlerde açıkladığı seçim beyannamesi de bunun bir göstergesidir. Seçilme yaşını 18'e indireceğiz. İnternet kullanımı ücretsiz ve sınırsız hale gelecek" dedi.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Özen, AK kadroları yeniden, tek başına iktidara getirmek için durmadan, yorulmadan çalışacaklarını ifade etti.

İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Özdemir ise, açıklanan seçim beyannamesiyle gençlerin oldukça memnun olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement