Genel Sekreter Büyükakın'dan Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Büyükakın'dan Başkan Doğan'a Ziyaret

Genel Sekreter Büyükakın\'dan Başkan Doğan\'a Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a iadeyi ziyarette bulundu.

24.08.2014 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a iadeyi ziyarette bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat'ında eşlik ettiği ziyarette projeler hakkında önemli değerlendirmeler yapılırken, başta tramvay projesi olmak üzere çalışmalar masaya yatırıldı. Sıcak karşılamanın ardından güzel dikeklerle devam eden ziyarette konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, "Başkanımız daha önce bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelmişlerdi bizde iadeyi ziyaret yapalım istedik. Başkanımız çok yoğun tempoda çalışıyor, sürekli halkın içerisinde. Bizde bu ziyaret vesilesiyle kentimiz için önemli konularda fikir alışverişinde bulunalım dedik. Özelikle tramvay projesi için yer arayışımızla ilgili bazı değerlendirmeler yapmak istedik" dedi.

Ziyaretleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın'a teşekkür eden Başkan Doğan, "Sayın genel sekreterimiz büyük bir nezaket göstererek iadeyi ziyaretimize geldiler. Tahir Hocamız bizim yıllardır birlikte çalıştığımız, şehrimize birlikte güzel projeleri hazırladığımız, icraata geçirdiğimiz arkadaşımız. Şimdi genel sekreterlik görevinde de yine hep birlikte çok güzel çalışmalar yapacağız. Başta İzmit olmak üzere tüm Kocaeli'yi hakikatten Türkiye'nin değil Dünya'nın gözbebeği olacak bir şehir haline getirme hayalimiz var, bunu gerçekleştirebilecek gücümüz, her şeyimiz var. Genel Sekreterimizin ziyaretlerini ve projelerle ilgili yaptığımız değerlendirmeleri, serimizin geleceğiyle ilgili hedeflere ulaşmada çok önemli bir adım olarak görüyorum. Bugüne kadar birlikte güzel hizmetlere imza attık bundan sonrada inşallah aynı şekilde başarılı çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Büyükakın'dan Başkan Doğan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement