Genel Sekreter Hasan Sağlam, Ev Ziyaretlerinde - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Hasan Sağlam, Ev Ziyaretlerinde

Genel Sekreter Hasan Sağlam, Ev Ziyaretlerinde

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Sağlam, hastanelerden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

07.02.2015 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Sağlam, hastanelerden hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam, Sakarya'daki kamu hastanelerinden hizmet almış vatandaşları evlerinde ziyaret ediyor. Genel Sekreter Sağlam, Genel Sekreterlik Tıbbi Hizmetler Başkanı Prof. Dr. Yusuf Yürümez, İdari Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Hacı Ali Kahya, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Necati Çolak'la birlikte katarakt ameliyatı geçiren Zeki Kabaca'ya, burun ameliyatı geçiren Faruk Erman'a, Anjiyo olan Necdet Yılmaz'a ve Evde Bakım Hizmeti alan Ümit Sedef'e ziyarette bulundu.

Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan Genel Sekreter Sağlam, geçmiş olsun dileklerini sundu. Hasan Sağlam, ev ziyaretinde yaptığı konuşmada "zaman zaman taburcu olan hastalarımızı gerek telefonla arayarak gerekse de ziyaret ederek taburcu sonrası durumları hakkında bilgi alıyorduk. Ev ziyaretlerimizle kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha sunuyoruz" dedi. Sağlam, ziyaretlerin çok faydalı olduğunu da belirterek "hastanelerimizden hizmet almış vatandaşlarımızla sohbet etmek, onların halini hatırını sormak; memnuniyetini ve varsa bir şikayetini dinlemek amacıyla ziyaretlerimiz sürecek. Sağlık personelimizin fedakarca çalışmaları ve Sağlık Bakanlığımızın sağlıkta hizmet kalitesini arttırıcı girişimlerinin vatandaşlarımızdaki karşılığını da bu ziyaretlerle daha da görmüş olduk" dedi.

Hasan Sağlam ayrıca, bu ziyaretlerle gözden kaçan eksikliklerin de tespit edilebileceğine dikkat çekerek, hedeflerinin hizmet kalitesini daha da arttırmak olduğunu vurguladı. Genel Sekreter ve ekibinin çat kapı ziyaretlerinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, hastalıkları ve hastane süreçleriyle ilgili bilgi vererek teşekkürlerini sundular. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Hasan Sağlam, Ev Ziyaretlerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement