Genel Sekreter Kula'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Genel Sekreter Kula'da İncelemelerde Bulundu

Genel Sekreter Kula\'da İncelemelerde Bulundu

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kula'ya giderek yürütülen çalışmalar ve ilçeye kazandırılacak projelerle ilgili incelemelerde bulundu.

01.06.2016 17:08  Güncelleme: 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Kula'yı ziyaret ederek ilçede yürütülen hizmetlerle ilgili incelemelerde bulundu. Halil Memiş'e İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, MASKİ İçme Suları Şube Müdürü Turgut Çetintaş, MABEM Müdür Yardımcısı Serdar Eroğlu da eşlik etti.

Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk ve personeli tarafından kapıda karşılanan Halil Memiş ve beraberindekiler, koordinasyon merkezinde bir toplantı düzenledi. Toplantı öncesinde Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk tarafından Genel Sekreter Halil Memiş'e Tarihi Kula Evleri'nin maketi hediye edildi. Ardından MASKİ tahsilat bürosuna geçen Halil Memiş, bir vatandaşın sorununu dinleyerek çözülmesi yönünde gereken çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Kula Belediyesi'ne Ziyaret

Daha sonra Kula Belediye Başkanvekili Tuncay Ergün'ü ziyaret eden Halil Memiş, ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmeye ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.

Selendi - Kula Arasına Toplu Ulaşım Müjdesi

Ziyaretin ardından Halil Memiş ve beraberindekiler, MABEM, Yunusemre Caddesi ve İtfaiye Müfrezesine giderek incelemelerde bulundu. Salihli - Kula seferini yapan toplu taşıma aracına binen Halil Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün sizlere selamlarını getirdim. Doluluktan anladığım kadarıyla otobüslerimizi benimsediniz ve yoğun olarak kullanıyorsunuz. Buradan bir müjde de vermek istiyorum; Selendi- Kula arası toplu ulaşım aracı da yakında sizlere hizmet vermeye başlayacaktır. Tüm çalışmalarımız siz değerli vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ve güvenli olarak yolculuk yapmasını sağlamaktır" diye konuştu.

Halil Memiş, son olarak Başıbüyük Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Genel Sekreter Kula'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement