Genel Sekreter Memiş'ten Gazi Hakan Koç'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Memiş'ten Gazi Hakan Koç'a Ziyaret

Genel Sekreter Memiş\'ten Gazi Hakan Koç\'a Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay Tunceli Ovacık’ta teröristlerce düzenlenen hain saldırıda yaralanan Demircili Kıdemli Uzman Çavuş Hakan Koç’a, Demirci’nin Mahmutlar Mahallesi’ndeki evinde ziyarette bulundu.

22.10.2015 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay Tunceli Ovacık'ta teröristlerce düzenlenen hain saldırıda yaralanan Demircili Kıdemli Uzman Çavuş Hakan Koç'a, Demirci'nin Mahmutlar Mahallesi'ndeki evinde ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay Tunceli Ovacık'ta teröristlerce bağlı bulunduğu karakola yapılan taciz ateşinde yaralanan Kıdemli Uzman Çavuş Hakan Koç'a Demirci İlçesi Mahmutlar Mahallesi'ndeki evine ziyarette bulundu. Genel Sekreter Halil Memiş'e ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı ve Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon Şube Müdürü Kazım Aysan da eşlik etti. Yaşadığı olayı ayrıntılı bir şekilde Genel Sekreter Halil Memiş ile paylaşan Gazi Hakan Koç, kararlı ve azimli bir şekilde görevine devam edeceğini belirtti. Koç, "Vatanı savunmak bizlerin görevi, terörü bitirmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Genel Sekreter Halil Memiş, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bir daha bu acıyı hiçbir vatan evladının yaşamamasını dilediklerini belirterek, Kıdemli Uzman Çavuş Hakan Koç'a acil şifalar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Memiş'ten Gazi Hakan Koç'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement