Genel Sekreter Sağlam Önce Hastane, Sonra Ev Ziyareti Yaptı - Son Dakika
Yerel

Genel Sekreter Sağlam Önce Hastane, Sonra Ev Ziyareti Yaptı

Genel Sekreter Sağlam Önce Hastane, Sonra Ev Ziyareti Yaptı

Sağlık Bakanlığı’nın hizmet kalitesini arttırmaya yönelik başlattığı çok yönlü çalışmaları hastanelerde incelemeyi sürdüren Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Sağlam, incelemelerini evlere de taşıdı.

11.02.2015 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanlığı'nın hizmet kalitesini arttırmaya yönelik başlattığı çok yönlü çalışmaları hastanelerde incelemeyi sürdüren Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Sağlam, incelemelerini evlere de taşıdı. Genel Sekreter Sağlam, ev ziyaretleriyle vatandaşların memnuniyet, görüş ve önerilerini değerlendiriyor.

Genel Sekreter, kamu hastanelerinin yoğun bakım, yataklı, acil ve kadın doğum servislerinden hizmet almış vatandaşları evlerinde 'çat kapı' ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulunuyor. Hasan Sağlam, önceki gün de Habibe Başoğlu, Mustafa Efe, Hasan Bozkurt, Gülsüm Öztürk adlı vatandaşların evlerine giderek, tedavi süreçleri ve sonrası hakkında bilgi aldı. Vatandaşların süreçle ilgili görüş ve önerilerini not alan Sağlam, bu tür ziyaretlerle hem vatandaşlarla evlerinde sohbet etme, hem de hizmet kalitesini arttırmaya yönelik görüş ve önerilerini dinleme fırsatı bulduklarını ifade etti. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar ise, tedavi süreçleri ve sağlık durumları hakkında bilgi vererek Genel Sekreter düzeyinde evlerinde ziyaret edilerek memnuniyetlerinin sorulmasından dolayı da teşekkürlerini belirttiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genel Sekreter Sağlam Önce Hastane, Sonra Ev Ziyareti Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement