Genelkurmay Başkanı, 20 Gazi ve Ailesini Ağırlayacak - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanı, 20 Gazi ve Ailesini Ağırlayacak

Genelkurmay Başkanı, 20 Gazi ve Ailesini Ağırlayacak

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 18-20 Eylül 2015 tarihlerinde 20 gazi ve ailesini Genelkurmay Karargahı’nda misafir edecek.

04.09.2015 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 18-20 Eylül 2015 tarihlerinde 20 gazi ve ailesini Genelkurmay Karargahı'nda misafir edecek.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle ülke genelinde çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Genelkurmay Başkanlığı etkinliklere ilave olarak 20 gazi için özel program yapacak. Hazırlanan programa davet edilen yurt genelinde 20 Gazi ve Ailesi'ne özel davetiyeler gönderildi.

Şırnak'ta kafasından aldığı kurşunla ağır yaralanan ve 111 gün yoğun bakımda kalan Gazi Fırat Zorba'da Genelkurmay Karargahı'na davet edildi. 18-20 Eylül 2015 tarihlerinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın misafiri olacak olan Gazi Fırat Zorba ve anne Kezban Zorba ile baba Hüseyin Zorba davetiyeleri dün Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal'dan aldı.

Genelkurmay'ın davetiyelerini ulaştırmak için dün Gazi Fırat Zorba'yı ziyaret eden Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal ilçeye eşiyle birlikte geldi. Tuğgeneral Bal'a İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Yavuz Semih Sapancı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer Belediye Başkanı Kazım Şahin eşlik etti.

Davetiyesini alan Gazi Fırat Zorba ailesiyle birlikte 18-20 Eylül 2015 tarihleri arasında Genelkurmay Karargahı'nda düzenlenen programda 20 gazi ve ailesiyle beraber Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın misafiri olacak. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanı, 20 Gazi ve Ailesini Ağırlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement