Genelkurmay Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanlığı Açıklaması

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, otomobillerinde saldırıya uğrayan iki askerin şehit olduğunu bildirdi.

01.10.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, otomobillerinde saldırıya uğrayan iki askerin şehit olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamada, saat 07.30'da, Silvan İlçe Jandarma Komutanlığında görevli iki askerin, otomobilleriyle mesaiye giderken, Bahçelievler Mahallesi'nde, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından çapraz ateşe alındığı belirtildi.

Ağır yaralanan askerlerin, derhal Silvan Devlet Hastanesine kaldırıldığı ifade edilen açıklamada, tüm müdahalelere rağmen iki askerin şehit olduğu kaydedildi.

Açıklamada, "İnsanlıktan nasibini almamış caniler tarafından adice, kalleşçe, alçakça gerçekleştirilen ve bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanlığı Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement