Genelkurmay Başkanlığından Açıklama - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay Başkanlığından Açıklama

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, bir televizyon programında yapılan şahsını ve silah arkadaşlarını karalamaya yönelik açıklamaları kınadığını ifade etti.

22.11.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, bir televizyon programında yapılan şahsını ve silah arkadaşlarını karalamaya yönelik açıklamaları kınadığını ifade etti.

Konuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler tarafından yapılan yazılı açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in 21 Kasım 2014 tarihinde A Haber TV kanalında yayımlanan Deşifre programı ile ilgili açıklamasına yer verildi. Orgeneral Özel'in açıklaması şöyle:

"21 Kasım 2014 tarihinde A Haber TV kanalında yayımlanan Deşifre programına konuk olarak katılan bir konuşmacının gerçek ile hiçbir ilişkisi bulunmayan, asılsız, şahsımı ve silah arkadaşlarımı karalamaya yönelik ve kamuoyunda bilgi kirliliği yaratmayı amaçladığını düşündüğüm sözleri nedeniyle kendisini kınıyor, şahsım ile ilgili sarf ettiği sözleri nedeniyle yasal yollara başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunuyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay Başkanlığından Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement