Genelkurmay, Ordulu Gazi'yi Ankara'ya Davet Etti - Son Dakika
Güncel

Genelkurmay, Ordulu Gazi'yi Ankara'ya Davet Etti

Genelkurmay, Ordulu Gazi\'yi Ankara\'ya Davet Etti

Genelkurmay Başkanlığı'nın, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ankara'da düzenleyeceği programa Ordulu gazi polis 62 yaşındaki Şenel Şahin de davet edildi.

02.09.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genelkurmay Başkanlığı'nın, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Ankara'da düzenleyeceği programa Ordulu gazi polis 62 yaşındaki Şenel Şahin de davet edildi. Şahin'e gönderilen davetiye Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru tarafından teslim edildi.

Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Ordu Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak ile birlikte Ordu Polis Şehitleri Aileleri ve Gazileri Derneği (POLŞAD) Başkanı gazi Şenel Şahin'i Altınordu İlçesi Şarkiye Mahallesi'ndeki dernekte ziyaret etti. Tuğgeneral Doğru, Trabzon'da bomba imha uzmanı olarak çalışırken, bir terör olayında bırakılan 2 bombadan birini etkisiz hale getiren ancak ikincisinde bubi tuzağına yakalanarak bir bacağı kopan ve ellerinden yara alan gazi Şenel Şahin'e, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in imzasıyla hazırlanmış davetiyeyi verdi. Şahin'e, Orgeneral Necdet Özel'in selamını getirdiğini belirten Tuğgeneral Doğru, "Genelkurmay başkanımızın davetini getirdim. Sizi Ankara'ya bekliyor" dedi.

Genelkurmay Başkanlığının davetinden mutluluk duyduğunu belirten Şenel Şahin eşi 57 yaşındaki eşi Şengül Şahin ile birlikte programa katılacağını söyledi. Şenel Şahin'in törende Türkiye'deki gazi polisleri temsil edeceği belirtildi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genelkurmay, Ordulu Gazi'yi Ankara'ya Davet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement