General Mobile'dan Microsd'li Model. Android 5.0 Lollipop da Yolda - Son Dakika
Teknoloji

General Mobile'dan Microsd'li Model. Android 5.0 Lollipop da Yolda

General Mobile\'dan Microsd\'li Model. Android 5.0 Lollipop da Yolda

Uzun süredir Discovery 2'nin microSD kartlı versiyonu bekleniyordu.

27.11.2014 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

General Mobile'ın yakın bir zamanda satışa sunduğu Discovery 2 isimli modeli, birçok kullanıcının beğenisiyle karşılaşmıştı. Çift sim kart girişi bulunan bu telefon, artırılabilir hafıza özelliğine sahip değildi ve birçok kullanıcı da microSD kart desteği üzerine taleplerde bulunmuştu.


Daha evvel gelen bilgiler, Discovery 2'nin tek sim kart + tek microSD kart girişli modelinin de hazırlandığı ve geçtiğimiz eylül ayı itibarıyla satışa sunulacağı yönündeydi, ancak bazı sorunlar yaşandı ve çıkış tarihinde ertelemeler oldu.


Ve şimdi...


General Mobile Discovery 2'nin tek sim kart + microSD kart girişli versiyonu, 888 lira fiyat etiketiyle geçtiğimiz günlerde Turkcell ve Vodafone bayilerinde satışa sunuldu. Çıkış süreci sessiz gerçekleştirildi, çünkü satışa sunulan model sayısı oldukça azdı. Aldığımız bilgilere göre bu operatörlere şimdi Avea da dahil oluyor ve çok daha fazla miktarda Discovery 2, kullanıcıların beğenisine bu hafta itibarıyla sunuluyor.


General Mobile yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Discovery 2, Turkcell, Avea ve Vodafone'un tarifeye ek kampanyaları sayesinde kredi kartına gerek duymaksızın taksitli olarak da satın alınabilecek.


Android 5.0 Lollipop üzerine çalışmalar başladı


Bir diğer haber de Lollipop güncellemesiyle alakalı. Sevgili Berkay Kılıç'tan aldığımız bilgiye göre, şu an Lollipop güncellemesinin General Mobile telefonlarına getirilmesi için çalışmalar başlamış durumda. Hangi modellere geleceği ve ne zaman geleceği konusunda henüz bir netlik bulunmuyor, ancak güncellemenin ilk Discovery'yi es geçerek Discovery Elite ve Discovery 2 gibi modellere gelmesi planlanıyor.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji General Mobile'dan Microsd'li Model. Android 5.0 Lollipop da Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement