(Geniş Haber)metro İstasyonlarında 'Reina Saldırganı' Alarmı - Son Dakika
Güncel

(Geniş Haber)metro İstasyonlarında 'Reina Saldırganı' Alarmı

Haber - Kamera: Ersan SAN - Gülseli KENARLI - Güven USTA - Mehmet İlkay ÖZER - İhsan YALÇIN - İbrahim AKTÜRK - Çağatay KENARLI / İstanbul DHAYenikapı-Kirazlı metro hattında 'Reina Saldırganı' olarak aranan şüpheliyi gördüğünü iddia eden bir kişi durumu polis ekiplerine bildirdi.

11.01.2017 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber - Kamera: Ersan SAN - Gülseli KENARLI - Güven USTA - Mehmet İlkay ÖZER - İhsan YALÇIN - İbrahim AKTÜRK - Çağatay KENARLI/ İstanbul DHA

Yenikapı-Kirazlı metro hattında 'Reina Saldırganı' olarak aranan şüpheliyi gördüğünü iddia eden bir kişi durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri metro seferlerini geçici olarak durdurarak çıkan vatandaşları tek tek inceledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü(TEM) ekiplerinden edinilen bilgiye göre, Yenikapı-Kirazlı metro hattında bulunan bir kişiyi Reina'ya saldıran teröristin eşkaline benzeten vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine ekipler, metro istasyonlarında Özel Harekat ekiplerinin desteğiyle yoğun güvenlik önlemi aldı. Polis, metro seferleri kısa süreli durdurarak duraklarda bulunan kişiler ve boşaltılan metrolardan inen kişileri tek tek inceledi. Polis ekipleri duraklarda bulunan güvenlik kamera görüntülerini de kontrol etti. TEM ekipleri olayla ilgili olarak kimseyi gözaltına almazken, güvenlik tedbirleri devam ediyor.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Polislerin metro durağı ve çevresinde aldığı önlem

-Önlemlerden görüntüler

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel (Geniş Haber)metro İstasyonlarında 'Reina Saldırganı' Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement