İşçileri Taşıyan Araç Devrildi: 3'ü Ağır 13 Yaralı - Son Dakika
Güncel

İşçileri Taşıyan Araç Devrildi: 3'ü Ağır 13 Yaralı

İşçileri Taşıyan Araç Devrildi: 3\'ü Ağır 13 Yaralı

Batman'ın Gercüş İlçesi'ne bağlı Kömürcü Köyü'nde bağ budamadan dönen işçileri taşıyan kamyonet, kontrolden çıkıp taklalar atarak şarampole devrildi.

15.03.2015 18:48  Güncelleme: 20:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Gercüş İlçesi'ne bağlı Kömürcü Köyü'nde bağ budamadan dönen işçileri taşıyan kamyonet, kontrolden çıkıp taklalar atarak şarampole devrildi. Kazada, 3'ü ağır 13 kişi yaralandı.

ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Üzüm ağaçlarını budamaktan dönen işçileri taşıyan Hayrettin Gültekin (40) yönetimindeki 28 YA 695 plakalı kamyonet, bir anda kontrolden çıkıp taklalar atıp, karşı şeritten şarampole devrildi. Kazada, aracın şoför mahallinde ve kasasında bulunan işçilerden 3'ü ağır olmak üzere toplam 13 kişi yaralandı.

"BİRDEN SAĞA SOLA SAVRULDU"

Kazayı gören Adil Çiftçi, kaza yapan aracın arkasında seyir halinde olduğunu belirterek, "Kaza yapan araç önümde seyir halindeyken birden bire sağa, sola savruldu. Sürücü dengesini sağlamaya çalıştığı esnada araç takla atıp, karşı şeride geçti. Şoför mahallinde ve romörkunda bulunan kişilerin yola savrulduklarını gördüm. Ben de aracımı sağa çekip durumları ağır olan yaralıları aracıma alıp Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne götürdüm" dedi.

AMBULANSLAR YETERSİZ KALDI

Kaza yerine gelen ambulanslar yetersiz kalınca Mardin'in Midyat İlçesi'nden ambulanslar da yönlendirildi. Gercüş- Batman karayolu kaza nedeniyle bir süreliğine ulaşıma kapandı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşçileri Taşıyan Araç Devrildi: 3'ü Ağır 13 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • diyaddin gultekin: Allah hepinizden razi olsun allah kimsenin basina boyle acilar getirmesin 1 0 Yanıtla
  • gercüşly: allah şifa verisin. allah sabır güç versin 0 0 Yanıtla
  • senin başina gelse nasıl empati kuruldu: bu kadar faşitlik sende olur hataydörtyol insanliktan bir zerre nasip almamişsin 0 0 Yanıtla
  • Abdullah: Allah acil şifalar versin olayı. Ben güzümle gürdüm nasıl bir acı olduğu 0 0 Yanıtla
  • lokman günden: Hatay dortlu musun nesin allah senin belanı versin dilerim allah tan seninde başına gelsin 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement