Gercüş'te, Yetim Aileleri Yararına Sergi - Son Dakika
Güncel

Gercüş'te, Yetim Aileleri Yararına Sergi

BATMAN (AA) - Gercüş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yetim aileleri yararına 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonu sergisi ve kermes düzenledi.

27.05.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BATMAN (AA) - Gercüş Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yetim aileleri yararına 2015-2016 eğitim-öğretim yılı sonu sergisi ve kermes düzenledi.

Bağlarbaşı Mahallesi Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen serginin açılışını Gercüş Kaymakamı Ünal Koç yaptı.

Gercüş İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Bal, yaptığı açıklamada, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılan kursların yıl sonu sergisi ve kermesten elde edilecek gelirin ilçede bulunan yetim aileleri yararına kullanılacağını söyledi.

Bal, "Kaymakamımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, kurum müdürleri, ve vatandaşların yoğun olarak iştirak ettiği etkinliğimiz renkli görüntülere sahne oldu. El sanatları ve kermeste elde edilen gelirler ramazan ayında yardım kumanyaları olarak yetim ailelerine dağıtılacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gercüş'te, Yetim Aileleri Yararına Sergi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gazeteci ve yazar Halil İbrahim İzgi'nin Filistin üzerine yazdığı yazılardan oluşan 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı
    13:09 Gazeteci ve yazar Halil İbrahim İzgi'nin Filistin üzerine yazdığı yazılardan oluşan 'Filistin Defteri' eseri yayımlandı

    Halil İbrahim İzgi'nin Filistin konusunda kaleme aldığı yazılar, 'Filistin Defteri' adlı eserde bir araya getirildi. İzgi, Filistin defterini hayatın farklı anlarını kaydettiği ve kendini aradığı bir eser olarak tanımladı. Eserde, İsrail'in Filistin'de yaptıkları ve Filistin meselesinde insanlığın üzerine düşen görevler ele alınıyor. İzgi, medyanın baskılarından kurtulan dünyanın kendi sesini duymaya başladığını belirtti.

  • Bitlis Eren ve Batman Üniversiteleri'nden Yeni Güve Türleri Keşfedildi
    13:08 Bitlis Eren ve Batman Üniversiteleri'nden Yeni Güve Türleri Keşfedildi

    Bitlis Eren ve Batman üniversitelerinde görevli akademisyenler, Elazığ'ın Maden ilçesinde yaptıkları çalışma sonucunda iki yeni güve türü tespit etti. Yapılan araştırma sonucunda keşfedilen güveler, Pyraloidea üst familyasına ait olup, biri 'Hyperlais cakiri' adıyla adlandırıldı ve diğeri Türkiye faunasına kazandırılan Polyochodes albidiscella türüdür.

  • Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede
    13:07 Yozgat'ta Terzilik Mesleği Tehlikede

    Yozgat'ta 71 yıldır terzilik yapan 82 yaşındaki Yaşar Özayan, çırak bulamadıklarını ve mesleğin yok olmaya başladığını belirtiyor. Terzilik mesleği, hazır giyim karşısında ayakta kalabilmenin mücadelesini veriyor. Çırak bulamayan terziler, kendilerinden sonraki nesillere mesleği öğretememenin huzursuzluğunu yaşıyor. Yaşar Özayan, terzilik mesleğini 71 yıldır aynı heyecanla sürdürdüğünü ve mesleği yapabilecek çırak bulamadıklarını dile getiriyor.

  • Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı
    13:06 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı

    Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 31 Mart seçimlerinde belediye başkanlığına seçilen Gülşah Durbay, bayram tatilinin ardından vatandaşları makamında ağırladı. Başkan Durbay, tebrikleri kabul etmenin yanı sıra, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.

  • Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı
    13:05 Erzurum'da kız meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 yaralı

    Erzurum'da Atatürk Üniversitesi yerleşkesi girişinde kız meselesi yüzünden çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada iki kişi bıçakla yaralanırken, salgından sivil araştırma ekiplerinin takibi sonucu şüpheli kısa sürede yakalandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi
    13:04 Dinar'da yapılan denetimde 9 motosiklet trafikten men edildi

    Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde polis tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan denetimde çevreye rahatsızlık verecek derecede gürültü çıkaran, plakasız, tescilsiz ve trafiği tehlikeye düşürecek şekilde motor kullanan 9 sürücünün motosikleti trafikten men edildi.

  • Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti
    13:04 Isparta'da Namazda Kalp Krizi Geçiren Adam Hayatını Kaybetti

    Isparta'nın Yalvaç ilçesinde bulunan Devlethan Camii'nde akşam namazı sırasında kalp krizi geçiren Barış Aşık, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

  • Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor
    13:04 Ağrı'ya Yeni Kapalı Tenis Kortları Kazandırılıyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ağrı'da spor yapabilme koşullarını iyileştirmek amacıyla yatırımlara hız vererek, Ağrı'ya 2 adet yeni kapalı tenis kortu kazandırıyor. Ağrı Valiliği koordinesinde başlatılan inşaat çalışmalarının Ekim ayında tamamlanması hedefleniyor. Bu tesislerle Ağrı, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapmayı hedefliyor ve spor turizminin gelişmesine katkı sağlayacak.

  • Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı
    13:03 Manisa'da 'Güven Huzur' Uygulaması: 152 Araç Sürücüsüne Cezai İşlem Uygulandı

    Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'Güven Huzur' uygulamasında kuralları ihlal eden 152 araç sürücüsüne 376 bin 316 TL para cezası kesildi. Ayrıca, hakkında yakalama kararı bulunan şahıslar da gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi
    13:02 Diyarbakır'da kadın cinayeti davasında ceza indirimi

    Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi, boşandığı eşi tarafından öldürülen Mihriban Altürk'ün katilini ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasından müebbet hapse çevirirken, müşterek kızlarını öldürmeye teşebbüsten verilen 20 yıl hapis cezasını ise 3 yıla düşürdü. Karara itiraz edecek olan avukatlar, sanığın pişmanlık belirtisi göstermediğini ve indirim almadan cezalandırılması gerektiğini belirtti.

  • Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı
    13:02 Altınordu Belediyesi 787 Milyon TL Borçla Devralındı

    Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediyenin 787 milyon TL borçla devralındığını açıkladı. Tepe, mali durumun içler acısı olduğunu belirterek, projeleri gerçekleştirmek için mali disiplini sağlayacaklarını söyledi.


Advertisement