Gerede'de Hırsızlar 6 Evi Soydu - Son Dakika
Güncel

Gerede'de Hırsızlar 6 Evi Soydu

Bolu’nun Gerede ilçesine bağlı Yeşilvadi ve Bahçedere köylerinde 6 ayrı eve giren hırsızlar, antik bakır, mutfak eşyası, alüminyum ve tarım aletlerini alarak kayıplara karıştı.

16.09.2015 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu'nun Gerede ilçesine bağlı Yeşilvadi ve Bahçedere köylerinde 6 ayrı eve giren hırsızlar, antik bakır, mutfak eşyası, alüminyum ve tarım aletlerini alarak kayıplara karıştı.

Gerede'ye bağlı Yeşilvadi ve Bahçedere köylerinde oturulmayan 6 ayrı ev, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından soyuldu. Evlerde kimsenin olmamasından ve gecenin karanlığından faydalanan hırsızlar, evlerdeki antik bakır, mutfak eşyası, alüminyum ve tarım aletlerini alarak kayıplara karıştı. İlçe merkezinde yaşayan ev sahipleri, köydeki evlerine gittiklerinde kapılarının balyoz ile kırılıp içeri girildiğini gördü. Durumu jandarmaya bildiren hane sahipleri şikayetçi oldu.

Evlerindeki eşyaların talan edildiğini belirten vatandaşlar, hırsızların kolay kazanç yoluna düştüklerini söylediler. Vatandaşlar, fazla bir maddi zararları olmadığını, ancak kapı ve eşya konusunda mağdur olduklarını kaydettiler. İhbar üzerine harekete geçen jandarma, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gerede'de Hırsızlar 6 Evi Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement