En Çok Geri Açılması İstenen 7 Site - Son Dakika
Teknoloji

En Çok Geri Açılması İstenen 7 Site

En Çok Geri Açılması İstenen 7 Site

Yapılan bir araştırmaya göre kapatılan web sitelerinden en çok bu 7 sitenin geri dönmesi isteniyor.

02.08.2014 00:22  Güncelleme: 00:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnternetin paylaştığınız, yaptığınız her şeyi kayıt altına alındığı, silseniz bile çoğunlukla gerçekten silinmediği bir yer. Ancak bu, web sitelerinin kapanmayacağı, mevcut her şeyin sürekli ayakta kalacağı ve onlara hep erişebileceğimiz anlamına da gelmiyor. Gizmodo'nun yaptığı küçük bir araştırma ise kullanıcıların geri dönmesini en çok istediği 7 "ölü" web sitesini sıraladı. İşte kullanıcıların tekrar hayat bulmasını istediği siteler!

Myspace

2005 ile 2008 arasında çoğu kullanıcının severek kullandığı site, şu an hayatını sürdürüyor olsa da odağını kaybettiği söylenebilir.

Megaupload

Farklı dosya paylaşım sitelerini geri getirmek isteyen birçok kullanıcı var. Bu kullanıcıların çoğu ise Megaupload ortak noktasında buluşuyor.

Homestar Runner

Flash çizgifilm serisi Homestar Runner'ın geri dönmesini umanların sayısı hiç de az değil.

Suck.com

Orijinal bir haber/popüler-kültür vb. sitesi olan Suck, internetin zeki isimlerini bir araya getiriyordu. Ancak site, yaşamını bugüne kadar sürdürmeyi başaramadı...

Compuserve

Compuserve, bugün itibariyle hala işler durumda ve sıkça güncelleniyor. Ancak kullanıcıları belki de onun anlaşılmaz e-posta adresi biçimini ve saatte 6 dolarlık ücretini özlüyorlar.

Ölen Google hizmetleri

iGoogle'ı özleyen kullanıcıların sayısı çok. Bunun yanında Reader'ı unutamayanların sayısı da hiç az değil.

MulletsGalore

Mullet olarak bilinen görkemli saç stili, MulletsGalore olmasaydı, sessiz ve yavaş bir ölüme mahkum olacaktı. Ancak site, mullet'ları öne çıkarmayı başarmıştı... MulletsGalore artık aramızda değil, ancak onu hatırlayanların hafızalarında yaşamakta.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji En Çok Geri Açılması İstenen 7 Site - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement