Uçak Faciasından Sonra Reklam Afişleri Değişti - Son Dakika
Güncel

Uçak Faciasından Sonra Reklam Afişleri Değişti

Uçak Faciasından Sonra Reklam Afişleri Değişti

Alpler'de 150 kişiyle yere çakılan Germanwings Havayolları'na ait 4U 9525 sefer sayılı yolcu uçağının reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesi çıkartıldı.

28.03.2015 06:43  Güncelleme: 08:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman Havayolu şirketi Germanwings, düşen uçağın ardından İngiltere'nin başkenti Londra'daki metro istasyonlarında yer alan reklam afişlerindeki 'Şaşırmaya hazır olun' cümlesini çıkardı.

AFİŞLERDEKİ O BÖLÜM ÇIKARTILDI

Ucuz Alman Havayolu şirketi Germanwings'in salı günü Barselona-Düsseldorf seferini yapan yolcu uçağının Fransa Alplerinde düşmesinin ardından Londra'daki çok sayıda metro istasyonunda görülen reklam afişlerindeki "şaşırmaya hazır olun" cümlesinin çıkarılması dikkat çekti.

LONDRA-ALMANYA ARASI 120 TL

Düşük fiyatlı uçuşlarıyla tanınan hava yolu şirketi, çok uygun fiyatlarla Londra'dan Almanya'ya 29 Sterlin (Yaklaşık 120 TL) uçuşlar gerçekleştiriyordu. Reklamlarda "şaşırmaya hazır olun. Almanya'yı ziyaret edin. Almanya'nın farklı yerlerinin tadını çıkarın. Hamburg'a, Berlin'e uçun" ifadeleri yer alıyor. Havayolu şirketinin yöneticileri talihsiz kazadan sonra böyle bir mesajın reklamlarda uygun olmadığı gerekçesiyle acilen kaldırılmasını talep ettiler.

TALEP REKLAM ŞİRKETİNDEN GELDİ

Londra Ulaşım Müdürlüğü TFL kendilerine reklam şirketinden böyle bir talep gönderildiğini, şimdiye kadar 80 reklam posterinden bu bölümün çıkarıldığını ve kısa süre içerisinde de tüm reklamların yeni haliyle değiştirileceğini açıkladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uçak Faciasından Sonra Reklam Afişleri Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Onur : Asya sana katiliyorum bizim milet kücük menfaatler ugruna kendi ülkesini insanini , kültürünü yerin dibine sokuyor Ve bunuda en Cok kadinlar yapiyor malesef!!! 0 0 Yanıtla

Advertisement