İşte Fransa'da 150 Kişiyi Ölüme Götüren Yardımcı Pilot - Son Dakika
Güncel

İşte Fransa'da 150 Kişiyi Ölüme Götüren Yardımcı Pilot

Fransa'da Germanwings uçağını düşüren ikinci pilotun kimliğine ilişkin bilgiler açıklandı. 28 yaşındaki Andreas Lubitz adlı pilotun Almanya vatandaşı olduğu belirtildi.

26.03.2015 16:16  Güncelleme: 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona- Düsseldorf seferini yapan Germanwings uçağını düşüren ikinci pilotun kimliğine ilişkin bilgiler açıklandı. 28 yaşındaki Andreas Lubitz adlı pilotun etnisitesinin bilinmediği fakat Almanya vatandaşı olduğu tespit edildi. Pilotun kimliği açıklanır açıklamaz IŞİD yanlıları, Facebook'ta Andreas Lubitz için hesap açtı ve pilotu terör örgütünün kahramanı ilan etti.

TERÖR BAĞLANTISINA İLİŞKİN BİLGİ YOK

Savcı Brice Robin, Lubitz'in terör bağlantısına ilişkin ellerinde bilgi olmadığını belirtirken, Alman yetkililerin önümüzdeki perşembe ya da cuma günü pilotun özgeçmişine ve özel hayatına ilişkin daha fazla bilgi vereceğini söyledi.

PİLOTUN ALEYHİNDE HİÇBİR ŞEY ÇIKMADI

Almanya İşiçleri Bakanı Thomas de Maiziere, savcının Alman yardımcı pilotu suçladığı kazaya ilişkin herhangi bir terör arka planı olduğuna dair elde delil olmadığını söyledi. Maiziere, "Alman yetkililer kaza günü istihbari bilgileri ve polisin elindeki verileri kontrol etti" derken, Luftansa'nın kendilerine rutin güvenlik kontrolleri sonucu pilotun aleyhinde hiçbir şeyin ortaya çıkmadığını söylediğini aktardı.

POLİS LUBİTZ'İN EVİNİ KORUMA ALTINA ALDI

Wall Street Journal'ın haberine göre; Lubitz, Almanya'nın Renanya Palatina eyaletine bağlı Montabaur kasabasından. Alman polisi, medya mensuplarının Lubitz'in Montabaur'daki evine yaklaşmasına izin vermiyor. 150 kişiye mezar olan uçağı kasıtlı olarak düşürdüğü açıklanan ikinci pilotun evinin kapısında soyadı yazıyor.

EYLÜL 2013'TEN BERİ GERMANWİNGS İÇİN UÇUYOR

Lufthansa düşen uçağın ikinci pilotunun, Eylül 2013'ten beri Germanwings için çalıştığını ve 630 saatlik uçuş tecrübesi olduğunu açıklamıştı. Airbus A320 ile 6 bin saatlik uçuş tecrübesi olan kaptan pilotun ise 10 yıllık tecrübe sahibi olduğu açıklanmıştı.

IŞİD YANLILARI FACEBOOK HESABI AÇTI

Pilotun kimliği açıklanır açıklamaz IŞİD yanlıları, Facebook'ta Andreas Lubitz için hesap açtı ve pilotu terör örgütünün kahramanı ilan etti.

İşte Fransa\'da 150 Kişiyi Ölüme Götüren Yardımcı Pilot
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İşte Fransa'da 150 Kişiyi Ölüme Götüren Yardımcı Pilot - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • mirmir: Şehidimiz için bir zammı süre okuyalım din kardeşlerim 2 35 Yanıtla
  • mirmir: Şehidimiz için bir zammı süre okuyalım din kardeşlerim 1 27 Yanıtla
  • ŞEMDİNLİLİ MAHMUT: BEN KÜRT PİLOTLARIN UÇAKINA BİNERİM. BAŞKASINA GÜVENMEM 6 17 Yanıtla
  • Kayi: Simdi,hristiyan teror orgutu ucak dusurdu,onlarca insani katletti mi diyelim ??? Pilot eger musluman olsa ne derlerdi cok merak ediyorum... 20 1 Yanıtla
  • mtn: Turkish Airline, , is number one 18 0 Yanıtla
  • Harbimen: Bu nası pilot 28 yaşında 10 yıllık tecrübesi var. yani 18 yaşında uçak kullnmaya mı başlamış ulen biz araba kullanamıyoz o yaşta. . . 12 3 Yanıtla
  • Yozgatli: Müslüman olsaydi Terorist derlerdi. . Hiristiyan oldugu icin akli dengesi bozuk deyip gecerler 12 0 Yanıtla
  • JOH : ACİKLİYORUM KOYU CEHAPE LİYMİS 3 8 Yanıtla
  • Berke: nasilda sucu pilota atip olayi ort pas ettiler ucaklarin eski oldugunu kimse konusmuyor. . . 7 3 Yanıtla
  • anne: dikkat ediyosaniz muslumanlar katlefiliyor yahudilerde amaerika cin rusya almanya fransadada gencler intahar ediyor hepsi kisir cocuklari olmuyor nesilleri tukeniyor muslumanlarda katliyama ragmen cogaliyor subhanallah 3 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement