Germencik Belediyesi 19 Mayısta Türk Bayrağı Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Germencik Belediyesi 19 Mayısta Türk Bayrağı Dağıttı

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlara bayrak dağıttı.

19.05.2016 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan vatandaşlara bayrak dağıttı.

Germencik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mermer'in Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şiirlerin okunması ve öğrencilerin çeşitli spor dallarında aldıkları ödüllerin takdim edilmesiyle sona erdi.

Törene Aydın Milletvekili Mehmet Lütfi Baydar, Germencik ilçe Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Ümmet Akın'ın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Mermer, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Aydın Aktaş, öğrenciler, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GERMENCİK BELEDİYESİ'NDEN BAYRAK DAĞITIMI

Çelenk Koyma töreninin ardından Germencik Belediyesi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı kapsamında kavak meydanında etkinlik düzenledi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen Halk oyunları ve mehteran gösterisi vatandaşın büyük beğenisini topladı. Program tüm vatandaşa Türk Bayrağı dağıtılmasıyla sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik Belediyesi 19 Mayısta Türk Bayrağı Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement