Germencik Kent Meydanı İçin Start Verildi - Son Dakika
Yerel

Germencik Kent Meydanı İçin Start Verildi

Germencik Kent Meydanı İçin Start Verildi

Göreve geldiği günden bugüne projeleriyle dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın söz verdiği üzere Kent Meydanı projesini hayata geçiriyor.

27.01.2016 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göreve geldiği günden bugüne projeleriyle dikkat çeken Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın söz verdiği üzere Kent Meydanı projesini hayata geçiriyor.

Germencik kent meydanı projesi için eski belediye hizmet binası ve meydanın yıkım süreci başladı. İhale süreci tamamlanan kent meydanı projesi, 6 ay sonra hizmete girecek.

Aydın'ın büyükşehir olmasıyla köylerin mahalleye dönüştüğünü anımsatan Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, bu kapsamda Germencik'in de 36 mahallelik bir ilçe olduğuna dikkat çekti. İlçeye 55 yıldır hizmet veren mevcut belediye binasının büyüyen sorumluluk alanı nedeniyle yetersiz kaldığını ve bina ömrünü tamamladığını ifade eden Başkan Akın, "İlçemize yeni bir belediye binası kazandırmak için kısa bir süre önce kollarımızı sıvayarak yeni bir bina projesi ortaya koymuştuk. Kısa süre içerisinde de Yeni Belediye Hizmet Binamıza taşındık. İlçemize Türk ve Selçuklu mimarisi kimliğini taşıyan bu eser ile kurumsal yapımızı güçlendirerek vatandaşlarımıza daha hızlı ve nitelikli hizmet ulaştırabiliyoruz. Eski Belediye Hizmet binamızın bulunduğu yere de Germencik'imize nefes aldıracak olan kent meydanı projemiz için kolları sıvadık. Germencik'te yaşam merkezi haline gelecek olan Kent Meydanı projemiz için halkımıza verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Germencik'in çehresini değiştirecek olan projelerden biri olan meydan projemizde önceliğimiz esnaflarımızı ve halkımızı mağdur etmeden yapım aşamasını gerçekleştirmek. Projenin 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacağız. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Gelişen değişen Germencik için hizmet üretmeye devam edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik Kent Meydanı İçin Start Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement