Germencik Okulda Deprem ve Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Germencik Okulda Deprem ve Yangın Tatbikatı

Germencik Okulda Deprem ve Yangın Tatbikatı

Okulda deprem ve yangın tatbikatı Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, ilk ve ortaokul bölümü bulunan okulda, AKUT tarafından deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

02.03.2016 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okulda deprem ve yangın tatbikatı

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, ilk ve ortaokul bölümü bulunan okulda, AKUT tarafından deprem ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Germencik Şehit Cafer İlkokulu ve Ortaokulu'nda AKUT Kuşadası ekipleri, Deprem Haftası'nda bir dizi tatbikat düzenledi. 600 öğrencinin eğitim gördüğü okulda, tatbikatlar heyecanla izlendi. Okulda önce sirenler çalındı tüm öğrencilerin dışarıya hızla çıkması sağlandı. İçeride kalan dört öğrenci, AKUT ekipleri tarafından halatlarla camlardan çıkarılarak tahliye edildi. Senaryoya göre yaralı öğrenciler, 112 ambulansına alınarak hastaneye götürüldü. Öğrencilerin kurtarılmasının ardından AKUT yetkilisi Talat Saraçoğlu, yangın söndürme cihazının nasıl kullanılacağını uygulamalı olarak anlattı. AKUT ekipleri okullarda deprem ve yangın tatbikatının sık sık yapıldığını ve öğrencilerin bilgilendirildiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Germencik Okulda Deprem ve Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement