Germencik'te Çiftçi Mallarının Korunması - Son Dakika
Güncel

Germencik'te Çiftçi Mallarının Korunması

Aydın Valiliği, Germencik Kaymakamlığı ve Germencik Belediyesinin girişimleriyle ilçede Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı faaliyete geçti.

24.02.2017 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valiliği, Germencik Kaymakamlığı ve Germencik Belediyesinin girişimleriyle ilçede Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı faaliyete geçti.

İlçe Kaymakamı Ayhan Işık, kendisini ziyaret eden Germencik Çiftçi Malları Koruma Başkanı Osman Şanlı'yla fikir alışverişinde bulundu.

Gazetecilere açıklama yapan Işık, "Çiftçi Mallarını Koruma çalışan görevliler geçtiğimiz dönemde aidat toplamakta zorlanmış. Bunun üzerine çaresiz kalmışlar ve görevi durdurmuşlar. Biz de yeniden hizmet vermeye başlamaları için bir araya gelerek toplantılar yaptık" dedi.

Korumada çalışanların göreve başladığını anlatan Işık, "İnşallah yeniden oluşan Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı layıkıyla görevini yerine getirir. Bilindiği gibi belediye meclisi Çiftçi Malları Koruma Başkanını seçiyor. Başkan da Osman Şanlı oldu. Kaymakamlığa bağlı değil ama bizim denetimimiz dahilinde çalışıyorlar." diye konuştu.

Şanlı da "Şu anda 12 personelle göreve yeniden başladık. Daha önce 27 kişiyle görev yapıyorduk. Şimdi 12 kişi ama zamanla bu sayı çoğalacak. 200 bin dönüm araziye hizmet veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Germencik'te Çiftçi Mallarının Korunması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement