Gesmek Yılsonu Sergisini Başkanlar Açtı - Son Dakika
Yerel

Gesmek Yılsonu Sergisini Başkanlar Açtı

Gesmek Yılsonu Sergisini Başkanlar Açtı

Gebze Belediyesi’nin eğitim kursları GESMEK kursiyerlerinin el işi ürünlerinin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birlikte yaptı.

25.05.2016 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediyesi'nin eğitim kursları GESMEK kursiyerlerinin el işi ürünlerinin yer aldığı yılsonu sergisinin açılışını Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu birlikte yaptı.

GESMEK Yıl Sonu Sergi açılışı Gebze Kent Meydanında gerçekleşti. 76 branşta 6 bin 650 kursiyerin 2 bini aşkın çalışmasının sergilendiği GESMEK Yıl Sonu Sergisinin açılışını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker birlikte gerçekleştirdi. Serginin açılış konuşmasını yapan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Gebzemizde başlamış olduğumuz GESMEK kurslarımız KO-MEK kurslarımızla birlikte çok geniş kitlelere ulaştı. KO-MEK Kocaeli genelinde, GESMEK Gebze genelinde açtığımız kurslarla herkese ulaşmayı hedefledik. Çok şükür bunun sonuçlarını bu gün burada görüyoruz. Kursiyerlerimizin bir yıllık emekleri bu gün burada sergileniyor. GESMEK kurslarımız sadece bir meslek edindirme kursu değil, insanların sosyal hayatlarına da yön veren aile ilişkilerini geliştirdiği bir merkez haline geldi. GESMEK kurslarımız gün geçtikçe artan şubeleri ve kursiyerleriyle büyük bir aileye dönüştü. Sadece Gebze'den değil ilçe dışından da vatandaşlarımız GESMEK kurslarımıza geliyor. Ben herkese GESMEK kurslarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Köşker'in ardından katılımcılara hitap eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, "Eğitimi önemsiyoruz, değer veriyoruz, en önemli önceliğimiz eğitimdir. Eğitim denince sadece okuldaki eğitimi anlamıyoruz biz, eğitim hayatın her alanında ve her anında devam ediyor. Özellikle kendini geliştirmek isteyen farklı konularda hayatın içinde bizler için ne varsa eminim ki o konuların ve yeteneklerin geliştirilmesi hepimiz için çok çok önemlidir. Bu kurslarımız insanların kendilerini geliştirmeleri ve boş vakitlerini değerlendirmesi için çok önemli. Ben başta Gebze Belediye Başkanım Adnan Köşker ve çalışma arkadaşlarını tebrik ediyor hepinize hayırlı günler diliyorum" dedi.

Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, eşi Ragibe Köşker, mahalle muhtarları, GESMEK kursiyerleri, hocaları ve çok sayıda vatandaş hep birlikte kesti.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar sergiyi gezdi. Protokol üyeleri sergilenen çalışmaları büyük bir dikkatle inceledi ve bilgi aldı. Serginin gezilmesinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan Sergi Ziyareti Anı Defterine duygu ve düşüncelerini yazıp imzaladı. GESMEK Yıl Sonu Sergisi 6 Haziran Pazartesi gününe kadar saat 10.00 ile 19.00 saatleri arsında ziyarete açık olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gesmek Yılsonu Sergisini Başkanlar Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement