Gevaş Gençlik Merkezi'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Gevaş Gençlik Merkezi'nden Anlamlı Ziyaret

Gevaş Gençlik Merkezi\'nden Anlamlı Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençleri iyilik yapmaya teşvik etmek ve iyilik yapmayı alışkanlık haline getirebilmek amacıyla uygulamaya koyduğu 'Gençlerin İyilik Ağacı Projesi’ kapsamında Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gevaş Gençlik Merkezi liderleri tarafından rehabilitasyon merkezi ziyaret edildi.

25.06.2014 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençleri iyilik yapmaya teşvik etmek ve iyilik yapmayı alışkanlık haline getirebilmek amacıyla uygulamaya koyduğu 'Gençlerin İyilik Ağacı Projesi' kapsamında Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gevaş Gençlik Merkezi liderleri tarafından rehabilitasyon merkezi ziyaret edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençleri iyilik yapmaya teşvik etmek ve iyilik yapmayı alışkanlık haline getirebilmek amacıyla uygulamaya koyduğu 'Gençlerin İyilik Ağacı Projesi' tüm şehirlerde devam ediyor. Proje kapsamında gençler, iyilik yapmayı hayat felsefesi haline getirerek, gencinden yaşlısına, sağlık sıkıntısı yaşayanlardan toplumun tüm kesimlerine Türkiye genelinde yaşayan çok sayıda insana yardım elini uzatacak. Çevre, halk sağlığı, güvenlik, eğitim, afet, toplumun geliştirilmesi; çocuklara, yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine yardım gibi ana başlıklar üzerinden ilerleyecek proje, Türkiye genelinde hizmet veren gençlik merkezlerinde uygulanmaya başlandı. Bu kapsamda Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Gevaş Gençlik Merkezi liderleri, Gençlerin İyilik Ağacı Projesi kapsamında Gevaş'ta bulunan Gülenyüz Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek etkinlik gerçekleştirdi.

İyilik ağacı projesinin koordinatörlüğünü yapan gençlik lideri Necat Kaçmaz, "Bizler projede çınar ağacımızın yaprak sayılarını çoğaltarak devam ettiriyoruz. Rehabilitasyon merkezi ziyaretinde öncelikle etkinlik odalarını süsledik, ardından Gevaş ilçemizde görev yapan öğretmen, öğrenci ve velilerine iyilik ağacı projesinin amacını anlattık. Etkinlikte İyilik gönüllülerimiz tarafından 'Ispanaklı Yumurta' oyunu sergilendi. Daha sonra gönüllülerimiz çocukları da aralarına alarak halay çekti ve çeşitli oyunlar oynandı. Rehabilitasyon merkezinde sesi güzel olan gençlerimiz şarkılar söyledi. Onlara hazırladığımız pastel boya ve balon hediye ettik, kek ve meyve suyu ikramında bulunduk" dedi.

Rehabilitasyon Merkezi Müdiresi Burcu Kaptanoğlu ise; Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gevaş Gençlik Merkezi iyilik gönüllülerinin düzenlediği etkinliklerden dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, "Rehabilitasyon merkezimizde ilk defa böylesi güzel bir etkinliğe şahit oldum. Gevaş Gençlik Merkezi çalışanlarımız, rehabilitasyon merkezlerimizde bulunan çocuklarımıza çok anlamlı ve mutlu edici bir etkinlik düzenlediler. Gençlik çalışanlarımız, rehabilitasyon merkezimizin bütün odalarını balonlarla süsleyip çocuklarımızla eğlenceli dakikalar geçirdi. Eğlenceli dakikalarımıza ailelerimizde katıldı" diye konuştu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş Gençlik Merkezi'nden Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement