Gevaş'ta 2015 Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika
Yerel

Gevaş'ta 2015 Gençlik Kampları Başladı

Gevaş\'ta 2015 Gençlik Kampları Başladı

Van’ın Gevaş ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2015 gençlik kampları başladı.

26.06.2015 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gevaş ilçesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen 2015 gençlik kampları başladı.

Kampla ilgili bilgi veren Gevaş Gençlik Kampı Müdürü Halis Kaya, bu kamplarda çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapıldığını söyledi. Kaya, "Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca gençlerin yaz aylarında serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini temin etmek amacıyla deniz ve doğa kampları açılmaktadır. Bu bağlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Gevaş Gençlik Kampı'nda da 10 dönem kamp açılacaktır. Değişik illerden gelen 134 gencimizi kampımızda ağırlamak bize mutluluk veriyor. Kamp içerisinde paintball, okçuluk, el sanatları, tiyatro, badminton, yüzme gibi etkinliklerle kamp hem eğitici hem de eğlenceli geçmekte ayrıca Akdamar Adası, Van Kalesi, Kedi Evi gibi tarihi ve turistik ziyaretlerle Van'ımız tanıtılmaktadır. Gençlerimizin en iyi ve güvenilir bir şekilde kamplarını tamamlamaları için elimizden geleni yapacağız. Bir hafta boyunca gençlerimizin unutulmayacak bir kamp geçirmeleri için tüm imkanları sunuyoruz" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'ta 2015 Gençlik Kampları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement