Gevaş'ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım - Son Dakika
Yerel

Gevaş'ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Gevaş\'ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gevaş Gençlik Merkezi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

03.07.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gevaş Gençlik Merkezi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.

İlk etapta 30 aileye yardım paketi dağıtıldığını ifade eden Gevaş Gençlik Merkezi Gençlerin İyilik Ağacı Proje Koordinatörü Necat Kaçmaz, düzenlemiş oldukları "Gençlerin İyilik Kermesi"nden elde edilen gelirle ilçede tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayı öncesinde hazırlamış oldukları yardım kolilerini dağıttıklarını söyledi.

İyilik Ağacı Projesi'nin okul temsilciliğini yapan iyilik gönüllüsü Belgin Çiftçi de, "Yardım dağıtımında çok duygusal anlar yaşadık. Çocukların yüzlerindeki tebessüm kimi zaman içimizi ısıtırken, yokluğun getirdiği hüzün kimi zaman yüreğimizi burktu. Ama ne olursa olsun böyle mübarek bir ayda hatırlanmanın verdiği mutluluğun her şeye değer olduğunu biliyor ve bunu bir kez daha yaşamış olduk" diye konuştu.

Gıda kolisinin içinde şeker, yağ, tuz, makarna, bulgur, pirinç, reçel, çay ve zeytin gibi kahvaltılık ve kuru bakliyat olduğu belirtildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'ta İhtiyaç Sahibi Ailelere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement