Gevrek, 3 Sezonda 32 Yöneticiyle Çalıştı - Son Dakika
Spor

Gevrek, 3 Sezonda 32 Yöneticiyle Çalıştı

Gevrek, 3 Sezonda 32 Yöneticiyle Çalıştı

Yeni Malatyaspor son 3 sezonda 3’ncü seçimli kongresini gerçekleştirdi.

11.07.2016 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor son 3 sezonda 3'ncü seçimli kongresini gerçekleştirdi.

Her yıl tekrarlanan seçim kongresinde Adil Gevrek başkanlığındaki tek liste seçilirken, başkanın yönetim kadrosunu her defasında yenilemesi ise dikkat çekiyor.

2 yıl gibi kısa bir dönemde 3'ncü kongresini yapan Yeni Malatyaspor'da bu süre zarfında 32 farklı yönetici görev aldı.

2014 yılında koltuğu Ertan Mumcu'dan alan başkan Gevrek listesine İlhan Kavuk, Selim Pilten, Aziz Ayboğa, Nusret Öncü, Mehmet Tari, Erkan Baykan, Yüksek Demirkol, Hakkı Çelikel, İlyas Karaca, Ünal Erdoğan ve İbrahim Çalışır'ı yazdırmıştı.

2015 yılında ise daha çok yakınındaki isimlere görev veren Gevrek, Abdullah Özatilla, Burak Çakır, İlyas Karaca, Hanifi Gömülü, Ahmet Güler, Ahmet Perk, Adnan Çoban, Erdal Gündüz, Gökhan Çelik, Hakkı Çelikel, Mehmet Gömülü, İlker Oruç, Aziz Yalçınkaya, Aziz Ayboğa ile çalışmıştı.

2016 yılında yapılan ve gelecek döneme şekil verecek yönetimde ise Aykut Küçük, Ahmet Güler, Ahmet Bağdat, Aziz Yalçınkaya, Baki Budakoğlu, Ednan Çoban, Erdal Gündüz, Hüseyin Bayhan, Mehmet Koçyiğit, Mehmet Maden, Rıza Ataş, Seyit Doğan, Müslüm Boztaş, Seyit Aybak isimleri yer aldı.

"Yanlış yapan hiç kimse burada duramaz"

Başkan Gevrek hafta sonu yapılan kongrede geçtiğimiz sezon yönetiminde yer alan alt yapı sorumlusu ile ilgili bir soru yönetilmesi üzerine, "Ben Malatyaspor'u yönetirken babamın oğlu da olsa gözünün yaşına bakmam. İster akrabam olsun ister yakınım. Yanlış yapan hiç kimse burada duramaz. Şu an birçok arkadaşım ve akrabam ile bazı sıkıntılar yaşıyorum. Hepsinin temeli Malatyaspor alakalı şeyler. Burası tüm Malatyalıların takımı, kalkıp da şahsileştirirsek olmaz" diyerek, bir nevi geçmiş yönetimlerde yer alan bazı isimlerle yollarını neden ayırdıklarını açıklamıştı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gevrek, 3 Sezonda 32 Yöneticiyle Çalıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement