Gevrek ve Boyozunuz Karşıyaka Belediyesi'nden - Son Dakika
Yerel

Gevrek ve Boyozunuz Karşıyaka Belediyesi'nden

Gevrek ve Boyozunuz Karşıyaka Belediyesi\'nden

Karşıyaka Belediyesi, otobüs ve metro duraklarında gevrek, boyoz ve meyve suyu servisine başladı.

12.06.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karşıyaka Belediyesi, otobüs ve metro duraklarında gevrek, boyoz ve meyve suyu servisine başladı. Günde 4 bin adet gevrek ve boyoz servis eden belediye, günün erken saatlerinde işe giden Karşıyakalılara ücretsiz kahvaltı imkanı sundu.

Güne erken saatlerde başlayan ve yoğun iş temposu nedeniyle kahvaltı yapma fırsatı bulamayan Karşıyakalılar, Karşıyaka Belediyesi tarafından dağıtılan, gevrek, boyoz, poğaça ve meyve suyundan oluşan menü sayesinde, duraklarda ücretsiz kahvaltı yapma imkanına kavuştu. İlçenin en işlek otobüs, dolmuş ve metro duraklarında saat 07.00 ile 09.00 arasında devam eden kahvaltı servisi vatandaşların da beğenisini kazandı. Karşıyakalılar "Hassas düşünen ve evde kahvaltı yapamayanlara hizmet sunan bir belediye olması mutluluk verici. Sosyal belediyecilik örneği için teşekkürler" mesajını iletti.

100 BİN KİŞİYE SERVİS

Sabah kahvaltısını ihmal eden Karşıyakalılar için hazırlanan ve belediye imkanları ile üretilen gevrek, boyoz ve poğaçalar 100 bin kişiye servis edilecek. Karşıyakalılar, bundan böyle duraklarda da kahvaltı yapabilme imkanına kavuşacak. Karşıyaka Belediyesi, soğuk kış sabahlarında da çorba dağıtarak vatandaşların içini ısıtmıştı.

"KÜÇÜK DOKUNUŞLAR, BÜYÜK MUTLULUKLAR"

Küçük dokunuşlarla büyük mutluluklar oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sosyal belediyecilik anlayışını tüm Karşıyaka'da uygulamak için yola çıktık. Günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı Karşıyaka Belediyesi olarak unutmadık. Yoğun iş temposu nedeniyle kahvaltı yapma fırsatı bulamayan hemşehrilerimize bundan sonar kendi ürettiğimiz taze, sıcak gevrek ve boyozlarla kahvaltı yapma imkanı sunacağız. Karşıyakalıları mutlu etmek ve hayatlarını kolaylaştırmak bizim öncelikli görevimiz. Bunu yapmaya devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevrek ve Boyozunuz Karşıyaka Belediyesi'nden - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement