Geyikli Baba', İnegöl'de Türbe Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Geyikli Baba', İnegöl'de Türbe Ziyaret Etti

Geyikli Baba\', İnegöl\'de Türbe Ziyaret Etti

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun anlatıldığı 'Diriliş' dizisinin oyuncuları, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde büyük ilgiyle karşılandı.

27.11.2015 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluşunun anlatıldığı 'Diriliş' dizisinin oyuncuları, Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde büyük ilgiyle karşılandı. Oyuncu Kaptan Gürman, dizide canlandırdığı 'Geyikli Baba'nın Babasultan Mahallesi'ndeki türbesini ziyaret ederken duygu dolu anlar yaşadı.

TRT'de yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncular Nurettin Sönmez (Bamsı Beyrek), Hüseyin Özay (Korkut), Kaptan Gürman (Geyikli Baba), Celal Al (Abdurrahman), Ayberk Pekcan (Artuk Bey) oluşan oyuncu ekibi İnegöl Ertuğrul Gazi Derneği'nin daveti üzerine İnegöl'e geldi. Babasultan Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılanan oyuncu ekibi Geyikli Baba Türbesi'ni ziyaret etti.

Oyuncular arasında yer alan ve dizide 'Geyikli Baba'yı canlandıran Kaptan Gürman, türbe ziyareti sırasında oldukça heyecanlandı.

Dodurga Beyi Korkut karakterini canlandıran Hüseyin Özay, "Canlandırdığımız karakterlerin asıllarının bir zamanlar yaşadıkları yerleri görmek bizi mutlu etti. Bizde o tarihi karakterleri doğru yansıtmaya çalışıyoruz. Yaptığımız iş çok riskli bir iş. En ufak bir yanlışta büyük bir sapma olur korkusuyla dikkat ediyoruz. Başta yapımcımız arkasında bulunan kocaman ekibine çok teşekkür ediyorum. Bizlerden çıkan o güzel eseri sizlere yansıtmaya çalışıyoruz. Becerebildiğimiz kadar görevimizi yapmaya çalışıyoruz" dedi. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geyikli Baba', İnegöl'de Türbe Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement