Geyve'den Milletvekillerine Ayva - Son Dakika
Güncel

Geyve'den Milletvekillerine Ayva

Geyve\'den Milletvekillerine Ayva

SAKARYA'nın Geyve İlçe Belediyesi, yörenin ayvasını tanıtmak için, 550 milletvekiline özel hazırlanan paketlerin içerisinde ayva gönderdi.

02.11.2016 22:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAKARYA'nın Geyve İlçe Belediyesi, yörenin ayvasını tanıtmak için, 550 milletvekiline özel hazırlanan paketlerin içerisinde ayva gönderdi.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, geçtiğimiz yıl tescillenen 'Geyve Ayvası'nın tanıtım çalışmaları kapsamında 'Ayva'nın Başkenti Geyve' yazılı kutular içerisindeki ayvaları, TBMM'deki milletvekili odalarına bıraktırdı. Murat Kaya, Geyve'de yetişen ürünlerin tanıtımıyla ilgili olarak ciddi bir gayretlerinin olduğunu belirterek, "Düzenlediğimiz bir yarışma ile Geyve Belediyesi'nin logosunda, yörenin en büyük gelir getirisi olan ayvanın resminin yer almasını sağladık. Şu an ilçemizde, resmi kayıtlara göre 13 bin 500 dekar alanda ayva yetiştiriciliği yapılmakta ve 65 bin ton ayva üretilmekte. Tanıtımı daha ileriye ve güzele götürmek amacıyla, TBMM'deki tüm milletvekillerimize hazırladığımız hediye paketleri içerisinde ayvamızın tadına bakmaları için dağıttık. Meclis'teki farklı partilerin milletvekilleri, teşekkürlerini ve iyi dileklerini sunmak üzere beni aradılar" dedi.

- Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geyve'den Milletvekillerine Ayva - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement