Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projesi - Son Dakika
Yerel

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "İnşallah merkezimizi 2016 yılında hizmete alacağız" dedi.

29.12.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "İnşallah merkezimizi 2016 yılında hizmete alacağız" dedi.

Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projesinde devam eden çalışmaları inceleyen Toçoğlu, sosyal belediyecilikte önemli projeleri ilçelere kazandırdıklarını söyledi.

Hizmetin her bir kalemine talip olduklarını anlatan Toçoğlu, "Tüm ilçelerimize bu merkezler kazandırılacak. Sapanca ve Kocaali Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezleri için çalışmalar başlatıldı. Projelendirme ve ihaleyi tamamlayacak, yer teslimi ve ilk kazmayla bu iki ilçemizde de çalışmalarımızı başlatmış olacağız" diye konuştu.

Toçoğlu, Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerinin ilçelerin yeni buluşma noktası olacağını belirterek, "Bu merkezlerimiz yalnızca çocuk ve gençlerimizin değil, tüm ilçe sakinlerine hitap eden organizasyon ve eğitsel çalışmalara ev sahipliği yapacak. Hanım kardeşlerimiz, gençlerimiz, çocuklarımız, yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız için birçok farklı hizmeti bu mekanlarda sunmayı hedefliyoruz. Geyve'de artık sona yaklaştık. İnşallah merkezimizi 2016 yılında hizmete alacağız" ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş de yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geyve Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement